fbpx

8 τατουάζ που δεν πρέπει με τίποτα να αποκτήσεις!


Ένας λόγος για να χτυπήσεις κάποιο τατουάζ σχετίζεται μερικές φορές με την αλητεία και με τη ζόρικη και σκληρή ζωή των ανθρώπων των οποίων το τατουάζ θες να αντιγράψεις. Όταν οι γκάνγκστερ και οι εγκληματίες πηγαίνουν στη φυλακή, εξακολουθούν να χτυπούν τατουάζ πάνω τους, τα οποία σχεδόν πάντα έχουν ένα μήνυμα ή αποτελούν κάποιο κώδικα επικοινωνίας.

Η ποπ κουλτούρα και τα Μέσα μετέδωσαν αυτές τις εικόνες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ολόκληρη νέα τέχνη μέσα από τα περίτεχνα τατουάζ των φυλακισμένων. Τα τατουάζ αυτά όμως, δεν είναι κατάλληλα για όλους.

Πριν αποφασίσεις λοιπόν να υιοθετήσεις το οποιοδήποτε τατουάζ, θα πρέπει να δεις την ερμηνεία που κρύβεται πίσω από αυτό.

Υπάρχουν, ωστόσο, 8 συγκεκριμένα τατουάζ που δεν πρέπει να αποκτήσεις με τίποτα!

#1 Ιστός αράχνης

tattoo1

Οι ιστοί αράχνης, ιδιαίτερα στους αγκώνες, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ανθρώπων που έχουν εκτίσει κάποια ποινή φυλάκισης. Ο ιστός αναπαριστά πώς κάτι έχεις κάνει στραβά με το νόμο ή ότι «έχεις πιαστεί στον ιστό» κάποιας συμμορίας. Μάλιστα, υποτίθεται πως όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστός είναι αντίστοιχα περισσότερα και τα έτη φυλάκισης.

#2 Δάκρυα

tattoo2

Το τατουάζ δάκρυ στην άκρη του ματιού, σχετίζεται γενικά με τις συμμορίες και μπορεί να αντιπροσωπεύει ποικίλα πράγματα: ένα άτομο που σκότωσες, την απώλεια ενός οικογενειακού μέλους ή ενός φίλου, είτε ένα σύμβολο θλίψης. Στις φυλακές, μεταφράζεται ως «Μείνε μακριά του».

#3 Στέμμα με 5 αιχμές

tattoo3

Σε ορισμένους κοινωνικούς κύκλους, είναι το σήμα κατατεθέν της συμμορίας «Latin Kings». Έχοντας τη βάση της στο Σικάγο των ΗΠΑ, έχει μέλη παντού και είναι από τις μεγαλύτερες συμμορίες του κόσμου. Πριν αποφασίσεις λοιπόν να χτυπήσεις ένα στέμμα για τατουάζ, καλύτερα να μετρήσεις πρώτα τις αιχμές του, γιατί δεν σε καθιστά πριγκίπισσα οποιοδήποτε στέμμα!

#4 Τελίτσες

tattoo4

Ακόμη ένα τατουάζ που αφορά κάποιο άτομο που έχει εκτίσει ποινή σε φυλακή. Οι 4 τελίτσες αναπαριστούν τους τοίχους της φυλακής, ενώ η 1 στο κέντρο τον φυλακισμένο.

[scis id=»59″]

#5 Άγγελοι του Διαβόλου

tattoo5

Είναι το επίσημο έμβλημα των συμμοριών των μοτοσικλετιστών και δεν θέλεις να το έχεις πάνω σου ενώ υπάρχουν ενεργά μέλη της συμμορίας αυτής. Είναι ικανοί να σε χτυπήσουν, ακόμη και να σου το αφαιρέσουν. Κι αν δεν το κάνουν αυτό, θα σου κάνουν μήνυση επειδή χτύπησες το διακριτικό τους, όπως έκαναν μήνυση στο MTV, τον Alexander McQueen, την Disney, κ.ά.

#6 Αριθμοί

tattoo6

Η Penelope Cruz έχει τον αριθμό 883 στον αστράγαλό της. Η Evan Rachel Wood τον αριθμό 15 πίσω από το αυτί της. Τα νούμερα σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο: ημερομηνία γάμου, γενέθλια ή ανάμνηση ενός φίλου που έχασες. Ωστόσο, πολλοί επικίνδυνοι άνθρωποι λατρεύουν επίσης τα τατουάζ με αριθμούς. Οι ρατσιστές και οι εθνικιστές χτυπάνε συνήθως το 88 και το 14. Το πρώτο αναπαριστά το λατινικό γράμμα H, που παραπέμπει στον Hitler. Τα δύο οκτάρια σημαίνουν δύο «H» για το «Heil Hitler.» Ενώ το δεύτερο αποτελεί τον αριθμό των λέξεων ενός σλόγκαν του νέο-ναζί, David Lane.

Επιπλέον, το τριφύλλι σε συνδυασμό με τον αριθμό 666 αποτελεί το σύμβολο της αδελφότητας Aryan, μια από τις γνωστότερες αδελφότητες λευκών κακοποιών.

#7 Σβάστικα

tattoo7

Στα αρχαία Σανσκριτικά, η σβάστικα ήταν σύμβολο καλοζωίας. Φυσικά μετέπειτα, έγινε το απόλυτο σύμβολο ταύτισης με τον Χίτλερ, κι από ό,τι καταλαβαίνεις, αν το χτυπήσεις, δηλώνεις ορισμένα πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

#8 Τατουάζ Προσώπου

the-hundreds-magazine-jessica-clark-1

Τα τατουάζ στο πρόσωπο δεν είναι και τόσο ασυνήθιστα πλέον, ωστόσο δεν είναι και τόσο διαδεδομένα. Ένας λόγος είναι πως οι καλλιτέχνες των τατουάζ φαίνονται διστακτικοί στο να τα χτυπήσουν σε κάποιο άτομο, το οποίο δεν έχει κάνει κάποιο άλλο τατουάζ σε άλλο μέρος του σώματός του.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET