ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ξαναγύρισες ε; | Τα περαστικά μας στον τύπο που αποφάσισε να εμφανιστεί ξανά, μετά από καιρό!

Δε νομίζω ότι υπάρχει κοπέλα εκεί έξω που να μην έχει βρεθεί έστω και μία φορά στη wtf εκείνη φάση όπου αυτός με τον οποίο τα έχει σπάσει εδώ και καιρό, ξαφνικά μία μέρα εμφανίζεται και πάλι και γεμίζει το κινητό της με μηνύματα και κλήσεις. Σε έχει πληγώσει, έχει καταστρέψει την αξιοπρέπεια και τον […]

Δε νομίζω ότι υπάρχει κοπέλα εκεί έξω που να μην έχει βρεθεί έστω και μία φορά στη wtf εκείνη φάση όπου αυτός με τον οποίο τα έχει σπάσει εδώ και καιρό, ξαφνικά μία μέρα εμφανίζεται και πάλι και γεμίζει το κινητό της με μηνύματα και κλήσεις.

Σε έχει πληγώσει, έχει καταστρέψει την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου και εκεί που τον έχεις πλέον ξεπεράσει, αποφασίζει να εισβάλλει και πάλι στη ζωή σου; Με ποιο δικαίωμα; Δεν θα πρέπει να θες ούτε να μάθεις νέα του πλέον, αλλά ούτε και να ξέρεις τι κάνει. Όταν κάτι τελειώνει, απλά τελειώνει και δεν πρέπει να υπάρχουν πισωγυρίσματα. Είμαι της άποψης ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και τις περισσότερες φορές για το δικό μου/σου καλό.

Υπάρχουν πολλοί ανασφαλείς βλάκες εκεί έξω που όταν τα βρίσκουν σκούρα και καταλαβαίνουν ότι η ζωή τους δεν είναι τόσο υπέροχη όσο φαντάζονταν, αφού σε παράτησαν, αποφασίζουν με το έτσι θέλω να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στη ζωή σου και να έχουν μάλιστα και την προσδοκία να τους δεχτείς πίσω. Κι εκεί είναι που φυσικά παίρνεις το αίμα και την εκδίκησή σου πίσω.

Αν αναρωτιέσαι γιατί το κάνει, πίστεψέ με, δεν θα βγάλεις καμία άκρη. Είτε θέλει απλά σεξ, είτε να επιβεβαιωθεί, είτε έτσι απλά του τη βάρεσε, οι προθέσεις του δεν είναι καλές σε καμία περίπτωση. Σου φέρθηκε τόσο ποταπά κι άσχημα, σε χρησιμοποίησε και ξέρεις πολύ καλά ότι δε σεβάστηκε ούτε στιγμή κι εσύ θα του δώσεις σημασία για ακόμη μία φορά; ΌΧΙ. Αξίζεις μόνο σεβασμό κι εκτίμηση και σου αξίζουν άνθρωποι δίπλα σου, όπως η οικογένεια κι οι φίλοι σου, που να σου τα προσφέρουν όλα αυτά απλόχερα.

Δεν οφείλεις τίποτα σ’ αυτόν τον τύπο. Ξέρει πολύ καλά ποια είσαι, όπως και τα όνειρα και τις προσδοκίες σου και πίστεψέ με, αν θέλει να σε κερδίσει πίσω, δεν θα επιδιώξει απλά να στείλει ένα χαζό μήνυμα στο Facebook μετά τα μεσάνυχτα. Θα πρέπει να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, και πίστεψέ με δεν πρόκειται να το κάνει. Δεν αξίζει καν να απαντήσεις στο «Γεια» του. Ναι μεν ένα κομμάτι σου θα θέλει να απαντήσεις για να μην είσαι αγενής και να μην πέσεις στο επίπεδό του, αλλά ένα άλλο κομμάτι σου πρέπει να βάλει τον εγωισμό σου να λειτουργήσει, να θυμηθείς όλα τα κακά που σου έκανε και φυσικά να τον στείλεις από εκεί που ήρθε.

Πού ήταν εκείνος όταν αγωνιούσες για ένα και μόνο σημάδι του; Κάτι που να σου δείξει ότι δεν έχουν τελειώσει όλα μεταξύ σας και υπάρχουν ακόμη ελπίδες επανασύνδεσης; Την έπεφτε σε κάποια άλλη προφανώς και δεν του καιγόταν καρφάκι για σένα.

Εφόσον τον έχεις πλέον ξεπεράσει, κι αν δεν το έχεις ήδη κάνει, πρέπει να το κάνεις εδώ και τώρα, απλά άστον να πάει στο διάολο. Δε σου αξίζει. Μη μπεις στο τρυπάκι να σκεφτείς μήπως άλλαξε ή μετάνιωσε για όσα σου έκανε και μην εθελοτυφλείς. Δεν άλλαξε καθόλου. Κι αν του προσφέρεις μία δεύτερη ευκαιρία με την ιδέα ότι θα επανορθώσει, θα πέσεις πιο βαθιά στο βούρκο από ότι στο παρελθόν.

Προχώρησε τη ζωή σου παρακάτω και κάνε το τοξικό σου παρελθόν στην άκρη.

Τα καλύτερα έρχονται!

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET