ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ποια είναι η σωστή ποσότητα πρωτεΐνης που πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινά;

Με την επιστροφή από τις διακοπές και την «χαλαρή διατροφή» του καλοκαιριού, πολλοί είναι εκείνοι που θα στραφούν εκ νέου στο γυμναστήριο αλλά και την αυστηρότερη καθημερινή διατροφή. Με αφορμή αυτό το γεγονός, πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνονται κι αναρρωτιούνται ποια είναι η σωστή ποσότητα πρωτεΐνης που πρέπει να προσλαμβάνει ο καθένας μας, για να […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2017

Με την επιστροφή από τις διακοπές και την «χαλαρή διατροφή» του καλοκαιριού, πολλοί είναι εκείνοι που θα στραφούν εκ νέου στο γυμναστήριο αλλά και την αυστηρότερη καθημερινή διατροφή.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνονται κι αναρρωτιούνται ποια είναι η σωστή ποσότητα πρωτεΐνης που πρέπει να προσλαμβάνει ο καθένας μας, για να δει τα αποτελέσματα που τόσο επιθυμεί στο σώμα του.

Η απάντηση λοιπόν, είναι ιδιαίτερα απλή και κοινή τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Τα γραμμάρια πρωτεΐνης που πρέπει να αποτελούν την ημερήσια δόση μας, προκύπτουν από τον πολλαπλασιασμό του σωματικού μας βάρους επί 0,8.

Σ’ αυτό το σημείο, να τονίσουμε πως ξεπερνώντας αυτήν την προτεινόμενη δοσολογία υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης προβλημάτων στο πεπτικό σύστημα κι όχι μόνο. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, διαπιστώθηκε πως όσοι τρώνε μεγάλες ποσόστητες πρωτεΐνης για σημαντικό χρονικό διάστημα, τείνουν να γίνονται υπέρβαροι και να χάνουν πολύ πιο δύσκολα τα κιλά που θα ήθελαν.

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΣΤΥΛ

Τα adidas Originals γιορτάζουν τρία classic sneakers με την καμπάνια «1000 BACK»!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

‘Sunshine guilt’: Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει ενοχές όταν έξω έχει ήλιο, αλλά θες να σαπίσεις σπίτι!

ΣΤΥΛ

Basic κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET