PLACES TO BE

Στη Γλυφάδα το πρώτο drive-in θερινό φεστιβάλ, θα το ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι!

Κοίτα να δεις που τελικά γίνονται πραγματάκια!

Και εκεί που πιστεύαμε πως δεν έχουμε και πολλά να περιμένουμε από το φετινό καλοκαιράκι, έτσι θεόσκατα που τα ‘φερε η πανδημία, να που τελικά πέσαμε έξω πανηγυρικά και πολύ μας αρέσει που γίνονται πραγματάκια. Την αρχή έκανε το «ΑΘΕΝΣ ΝΤΡΑΪΒ-ΙΝ» με μία δόση μυστηρίου για την ώρα μιας και οι διοργανωτές δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα βασικές πληροφορίες, όπως το μέρος που θα γίνει, αλλά μας τσουρουφλίζουν με αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μεγάλο γεγονός.

Ειλικρινά, έχουμε χτίσει μεγάλες προσδοκίες από όλο αυτό το τερτίπι και θα απογοητευτούμε αν τελικά αποδειχθεί μια πατάτα και μισή. Ας κρατήσουμε όμως αισιόδοξη στάση, γιατί στο φινάλε δε χρειάζεται να είμαστε και μίζεροι.

Στο μεταξύ όμως, απ’ ό,τι φαίνεται πάει να γίνει της μοδός φέτος το drive-in, με κύριο σκοπό να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις και να καταφέρουμε κι εμείς να πάμε σ’ αυτές κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Όχι δηλαδή σαν αυτό το ποδοπάτημα που έγινε στις παραλίες το ΣΚ.

Εκτός, λοιπόν, από το ΑΘΕΝΣ ΝΤΡΑΪΒ-ΙΝ, θα μπορούμε να βλέπουμε ταινία με ταβάνι τ’ άστρα μέσα στο αυτοκίνητο μας, στη Γλυφάδα. Διότι, ο Δήμος Γλυφάδας ξεκινάει μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια διοργανώνοντας το πρώτο drive-in φεστιβάλ που θα στεγαστεί στο γκολφ της περιοχής.

Για να καταλάβετε ακριβώς, δεν πρόκειται απλά και μόνο για σινεμά, αλλά και για συναυλίες και θέατρα. Θα έχει δηλαδή πολύ ενδιαφέρον το πράγμα και λογικά θα το ζήσουμε φέτος το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου:

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορονοϊού. Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive-in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις.

«Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε!» καταλήγει η ανάρτηση του Δημάρχου.

https://www.facebook.com/giorgospapanikolaouofficial/photos/a.758565837492290/3459693410712839/?type=3&theater

 

Να δείτε που ούτε εκεί θα προλαβαίνουμε θέση, μιας και μυριζόμαστε ότι υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET