fbpx

Κάηκες από τον ήλιο; Σου έχουμε μερικές σωτήριες στάσεις για να κάνεις το σεξάκι σου άνετα!


Πώς περνάτε πσυχούλες μου; Όλα καλά με τις διακοπές και τα μπανάκια σας; Ελπίζω να περνάτε όμορφα, γιατί δε μας έμεινε πολύ ακόμα μέχρι να τελειώσει (τυπικά) το καλοκαίρι. Κάτι που δεν το προσπερνάνε ακόμα κι όσοι έχουν ξεμείνει στα αστικά κέντρα, που με την πρώτη ευκαιρία τρέχουν για μονοήμερη στις παραλίες. Και να σου οι ατελείωτες ώρες πάνω σε μία ξαπλώστρα για το «ιδανικό» μαύρισμα.

Το αντηλιακό το έχετε ακουστά; Ήρεμα ρωτάω. Γιατί καλά είναι τα λαδάκια για exotic tan, αλλά λίγο ευαίσθητο να είναι το δέρμα σου, όχι απλά δε θα μαυρίσεις, αλλά θα κοκκινίσεις και θα κατακαείς. Και μετά πώς ακριβώς θα κάνεις σεξ, αν είσαι κατακαμμένος/η; Ο πόνος είναι φρικτός και ξέρεις πολύ καλά ότι για κάποιες μέρες, δε θα μπορεί να σε ακουμπάει άνθρωπος.

Είναι, λοιπόν, το σεξ καταδικασμένο όταν έχεις καεί από τον ήλιο; Όχι. Ανατροπή, ε; Εκεί που περίμενες μια καταφατική απάντηση, έρχεται η Mademoisex να σου παρουσιάσει μερικές σωτήριες στάσεις, κατάλληλες για όταν έχεις αρπάξει από τον ήλιο, αλλά παρόλα αυτά, το θες και το σεξάκι σου:

#1 Αν έχει καεί το στέρνο και η κοιλιά σου

Μία είναι η στάση που μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο επώδυνα όταν έχεις κατακαεί σε όλο το μπροστινό μέρος του σώματός σου. Στα 4. Εσύ στέκεσαι στα 4, επομένως ο σύντροφός σου δεν έχει καμία επαφή με τα ερεθισμένα σημεία. Μπορείς να του πεις να σε κρατάει χαμηλά από τη μέση, για να μην ακουμπάει εκεί που έχεις ευαισθησία και όλα μια χαρά. Είσαι τυχερή που μέσα στην ατυχία σου κάηκες σε αυτά τα σημεία. Ένας δονητής δε, να γαργαλάει την κλειτορίδα σου όσο εκείνος διεισδύει, είναι ο απόλυτος περισπασμός.


#2 Αν έχει καεί η πλάτη σου

Για ακόμα μία φορά, μπορεί να δουλέψει άνετα η στάση στα 4, ειδάλλως ιδανική είναι και αυτή της καβαλάρισσας (γυναίκα από πάνω) ή ακόμα και στα όρθια. Ελπίζω να έχεις γυμνασμένο και μυώδη σύντροφο, γιατί η στάση που θα περιγράψω, θέλει πολλή δύναμη. Εκείνος είναι όρθιος και στηρίζεται για παράδειγμα κόντρα στον τοίχο για να έχει καλύτερη ισορροπία, ενώ σε έχει σηκώσει με τα δύο του χέρια και σε κρατάει από τα οπίσθια. Με αυτό τον τρόπο, η πλάτη σου μένει άθικτη και δε θα πονέσεις.


#3 Αν έχουν καεί τα πόδια σου

Επειδή πάνω κάτω, σχεδόν όλες οι σεξουαλικές στάσεις έχουν ανάγκη από τα πόδια, στην περίπτωσή σου έχω να προτείνω ένα ωραιότατο στοματικό σεξ. Άνοιξε τα πόδια σου (όσο μπορείς δηλαδή), ή ακόμα καλύτερα μείνε όρθια κι άσε εκείνον να κάνει τα υπόλοιπα. Πες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να μη σε ακουμπάει στα σημεία που έχεις καεί. Βασικά, να μη σε ακουμπάει πουθενά. Έτσι κι αλλιώς το στοματικό, μόνο στόμα, γλώσσα και δάχτυλα θέλει. Α, και δονητή εννοείται!


#4 Αν έχουν καεί τα χέρια σου

Μπορείς να κάνεις τις περισσότερες στάσεις σε αυτήν την περίπτωση, απλά κάπως εναλλακτικά. Να χρησιμοποιείς δηλαδή, όσο το δυνατόν λιγότερο τα χέρια σου και να αφήνεις το σύντροφό σου να κάνει τα περισσότερα. Μία καλή επιλογή θα ήταν η ανάποδη καβαλάρισσα. Βάλε το σύντροφό σου να ξαπλώσει ή να καθίσει αναπαυτικά σε μία καρέκλα και κάθισε από πάνω του ανάποδα, ώστε να βλέπει την πλάτη σου. Στήριξε τα χέρια σου στα μπούτια του ή στους βραχίονες της καρέκλας, ώστε να μην έρχονται σε επαφή μ’ εκείνον και καλά να περάσετε!


#5 Αν έχεις καεί σχεδόν παντού

Στην περίπτωση που έχεις καεί σχεδόν σε όλο σου το σώμα, θα έλεγα να μην έχεις και από πάνω την απαίτηση για σεξ, αλλά τέλος πάντων. Αυτό που μπορείς να κάνεις ή να απολαύσεις για ακόμη μία φορά είναι το στοματικό σεξ ή τα ψαλίδια, μιας και η επαφή είναι σχετικά μικρή. Μπλέξτε τα πόδια σας για όσο μπορείτε, ώστε να μην πονάς και έτσι όπως είστε αντικριστά δώστε του να καταλάβει. Αν οποιαδήποτε στιγμή, καταλάβεις ότι υποφέρεις και δεν αντέχεις άλλο, τότε γυρίστε το στο στοματικό για να καταφέρεις να τελειώσεις κι εσύ κι εκείνος.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET