ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ που θα «σώσουν» κάθε άντρα με… μεγάλα προσόντα!

Μεγάλα προσόντα, μεγάλες φουρτούνες!

Mademoisex

19 Οκτωβρίου, 2018

Κεφάλαιο: Σεξ, και πάλι σήμερα.

Επανέρχομαι με την υποενότητα   «Ποιες στάσεις είναι ιδανικές για έναν άντρα που έχει μεγάλο πέος». Κι όταν λέω μεγάλο πέος, αναφέρομαι σε αυτό που είναι πάνω από το μέσο όρο προφανώς. Για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον, ο μέσος όρος είναι ανάμεσα στα 12 και 14 εκατοστά. Οποιοδήποτε πέος λοιπόν, άνω των 14 εκατοστών σε στύση, θεωρείται μεγάλο.

Το ότι «το μέγεθος δε μετράει» είναι ένας μύθος. Παραμετράει θα έλεγα. Δεν είναι ίδια η αίσθηση ενός μικρού αντρικού μορίου με ένα μέτριο ή ακόμη καλύτερα, μεγάλο. Βέβαια, για να μην είμαι και παράλογη, υπάρχουν και μεγάλα πέη τα οποία δεν μπορούν καθόλου να τα διαχειριστούν οι άντρες που τα έχουν. Αυτό που μετράει λοιπόν, πέρα από το μέγεθος, είναι και το πώς χρησιμοποιεί ο κάθε άντρας αυτά που διαθέτει.

Anyways, το άρθρο αυτό από ό,τι κατάλαβες, αφορά εκείνους που διαθέτουν μεγάλα προσόντα.

Τσέκαρε λοιπόν, φίλε μου προικισμένε, ποιες είναι οι στάσεις που πρέπει να κάνεις στο σεξ, για καλύτερα αποτελέσματα:

1 | Face-to-face

Πρόκειται για μία στάση απίστευτα ρομαντική, την οποία προτιμούν τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους. Η διείσδυση είναι βαθιά και είναι ό,τι πρέπει για εσένα φίλε μου, που τα προσόντα σου φτάνουν και περισσεύουν. Το πέος γίνεται πιο διαχειρίσιμο, μιας και μπορείς είτε εσύ είτε η κοπέλα σου, να έρθετε πολύ κοντά και να διευκολύνετε την άμεση διείσδυση.


2 | Του κουταλιού

Αγαπημένη στάση για πολλούς και ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις όσων κάνουν σεξ και δη, καλό σεξ. Πλαγιάζετε και οι δύο, με εσένα να κοιτάζεις την πλάτη του κοριτσιού σου, την στιγμή που «έρχεσαι» από πίσω. Λόγω της κλίσης που θα πάρουν τα πόδια της κοπέλας σου αλλά και του πόσο κοντά είστε ο ένας στον άλλο, η διείσδυση είναι έντονη και βαθιά. Όσο μεγάλο κι αν είναι το πέος, στην στάση αυτή να είσαι σίγουρος ότι θα εισέλθει εύκολα.


3 | Καβάλα φτάνεις στον οργασμό

Μία από τις ιδανικότερες στάσεις για σένα προικισμένο αγόρι, είναι αυτή της καβαλάρισσας. Την ξέρεις καλά νομίζω. Εσύ ξαπλώνεις, ενώ η κοπέλα σου σε «καβαλάει». Η συγκεκριμένη είναι από τις λίγες όπου η γυναίκα έχει το πάνω χέρι, μιας και μπορεί να συντονίσει τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης. Επειδή εκείνη ουσιαστικά στήνεται με κάθετο τρόπο πάνω στο πέος σου, η διείσδυση είναι μακράν καλύτερη από ποτέ. Το πέος εισέρχεται ολόκληρο μέσα της και το σεξ γίνεται απίστευτα απολαυστικό.


4 | Doggy style το ορθό

Παραδόξως, το σεξ στα 4 είναι επικίνδυνο για έναν άντρα που έχει μεγάλο πέος, γιατί μπορεί αυτό να τραυματιστεί. Όπως επίσης το κορίτσι να νιώθει περισσότερο ενόχληση παρά απόλαυση. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για το σεξ στα 4 αλά όρθια. Εκεί μπορείς να ελέγξεις καλύτερα τη διείσδυση και το πόσο βαθιά θες ή μπορείς να μπεις. Μπορείς να πιαστείς είτε από τη μέση είτε από τα οπίσθια της κοπέλας σου και να οδηγήσεις εσύ τη διείσδυση όπως νομίζεις.


5 | Καβαλάρισσα απ’ την ανάποδη

Ομοίως με την καβαλάρισσα, κι αυτή είναι μία στάση που ενδείκνυται για άντρα με μεγάλο πέος. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί και πάλι η κοπέλα σου να ελέγξει τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης, αλλά και εσύ εξίσου να δώσεις ώθηση στο πέος και να της προσφέρεις βαθιά και απόλυτη διείσδυση. Η επικοινωνία στην στάση αυτή είναι σημαντική και ουσιαστική, γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Επειδή η κοπέλα δε βλέπει την κλίση του πέους, αλλά κι εσύ έχεις περιορισμένη ορατότητα, μπορεί να προκύψει κανένα ατύχημα και δεν το θέλουμε αυτό.


6 | Χωρίς στοματικό δεν πας πουθενά

Η τελευταία στάση δεν έχει τόσο να κάνει με το πέος σου, αλλά με το πώς μπορείς να προετοιμάσεις την κοπέλα σου για την διείσδυση.

Καταλαβαίνεις πως για να… μπεις, θα πρέπει να την κάνεις να υγρανθεί καλά και αρκετά, ώστε να μην πονέσει. Αν τα προκαταρκτικά είναι μία φορά απαραίτητα στο σεξ, τότε στην περίπτωσή σου είναι επιβεβλημένα. Πρόσφερέ της ένα απολαυστικό στοματικό στα όρθια και κάνε την να υγρανθεί τόσο ώστε η διείσδυση στη συνέχεια να είναι παιχνιδάκι.

Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET