ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σεξουαλικές στάσεις ιδανικές να δροσιστείτε λιγάκι, τώρα με τον καύσωνα!

Οι ζέστες μετά από την κρίση προσωπικότητας του καιρού, επανήλθαν και πάλι. Η αφόρητη κουφόβραση μπορεί να κατευναστεί μόνο με δύο πραγματάκια. Με βουτιές στην παραλία και με σεξάκι. Ναι, το σεξ παντού κολλάει. Τι θες;! Βέβαια, το καλοκαίρι σαν εποχή δυσκολεύει όλες τις δραστηριότητες και φυσικά το σεξ δε θα έμενε απέξω. Αν το […]

Neopolis Team

9 Αυγούστου, 2018

Οι ζέστες μετά από την κρίση προσωπικότητας του καιρού, επανήλθαν και πάλι. Η αφόρητη κουφόβραση μπορεί να κατευναστεί μόνο με δύο πραγματάκια. Με βουτιές στην παραλία και με σεξάκι. Ναι, το σεξ παντού κολλάει. Τι θες;! Βέβαια, το καλοκαίρι σαν εποχή δυσκολεύει όλες τις δραστηριότητες και φυσικά το σεξ δε θα έμενε απέξω. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να το κάνεις όταν γύρω βράζει ο τόπος.

Επειδή όμως υπάρχει πάντα μία λύση για όλα, πέραν του ότι θεωρώ αυτονόητο ότι θα έχεις τουλάχιστον ανοιχτό κλιματιστικό ή ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια της πράξης, έχω να σου προτείνω και μερικές στάσεις, παραλλαγές των κλασικών, που ενδείκνυνται για τις φορές που έξω έχει καύσωνα.

Είναι εκείνες οι σεξουαλικές στάσεις που «δροσίζουν» κάπως την κατάσταση, όταν κάνει πολλή ζέστη:

1 | Στο πάτωμα αντικριστά

Για αρχή, να σε ενημερώσω πως η λίστα αυτή θα αποτελείται από στάσεις σε διάφορα σημεία του σπιτιού που είναι κάπως πιο δροσερά. Ένα από αυτά είναι φυσικά το πάτωμα, με τα πλακάκια να προσφέρουν λίγη δροσά (όσο μπορούν βέβαια κι αυτά). Ελπίζω να έχεις βάλει μία σκούπα προηγουμένως στο σπίτι, γιατί θα παίξει πολύ το πατωμάτο. 

Κάθεστε που λες και οι δύο χάμω, δροσίζεται το πωπουδάκι σας ωραία και καλά και έτσι όπως είστε αντικριστά, ξεκινάει το πανηγύρι. Μία ενδεικτική στάση είναι να βάλει η κοπέλα τα πόδια της στους ώμους του συντρόφου της, μιας και η γωνία που σχηματίζεται δημιουργεί ιδανική διείσδυση.


2 | Ψαλίδια αλά πατωμάτο

Δεύτερη στάση στο πάτωμα, τα κλασικά ψαλίδια. Ένας από τους δύο ξαπλώνει (κατά προτίμηση η κοπέλα) με ανοιχτά τα πόδια, ενώ ο άντρας μπερδεύει τα πόδια του ανάμεσα στα δικά της ώστε να σχηματιστεί ένα ψαλίδι. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι σταδιακές και κλιμακωτές, όπως και η διείσδυση, όπου θα ξεκινάει πιο χαλαρά μέχρι να γίνει έντονη και βαθιά.


3 | Κουταλάκια στα πλακάκια

Τελευταία στάση στο πάτωμα (το ορκίζομαι) είναι αυτή του κουταλιού. Ξαπλώνετε και οι δυο σας με τον ένα να κοιτάζει την πλάτη του άλλου και ξεκινάει η αισθησιακή και βαθιά διείσδυση. Η εν λόγω στάση είναι πολύ γούτσου γούτσου, γιατί αφενός είναι τα σώματά σας είναι κοντά και αφετέρου τα αγγίγματα, οι ψίθυροι και οι αναστεναγμοί είναι εντονότερα και γίνονται περισσότερο αισθητά λόγω της κοντινής επαφής. Επιπλέον, δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια. Κι όσο λιγότερη η προσπάθεια, τόσο λιγότερος κι ο ιδρώτας.


4 | Toίχο – τοίχο

Ακόμη ένα δροσερό σημείο του σπιτιού είναι οι τοίχοι του γενικά. Γιατί να μην τους εκμεταλλευτείτε κατάλληλα λοιπόν; Θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια παραπάνω μιας και θα είστε όρθιοι, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε. Η κοπέλα αγκαλιάζει σφιχτά το αγόρι της και διπλώνει τα πόδια της γύρω από τη μέση του, ενώ ακουμπά την πλάτη της στον τοίχο. Ο άντρας είναι όρθιος και ξεκινάει να διεισδύει. Είναι μία στάση που δυσκολεύει αισθητά τον ένα από τους δυο, ο οποίος και θα σπρώχνει και θα κρατάει τον άλλο, αλλά κάτι μας λέει πως θα την ευχαριστηθείτε.


5 | Ένα γρήγορο στον πάγκο της κουζίνας

Μπορεί στην κουζίνα να ζεσταίνονται υπερβολικά γρήγορα τα πράγματα, αλλά όχι στον πάγκο ο οποίος αποτελεί μία δροσερή επιφάνεια. Η κοπέλα κάθεται πάνω στον πάγκο κι έρχεται όσο πιο έξω μπορεί, στην άκρη του, ώστε να διευκολύνει τον σύντροφό της, ο οποίος θα διεισδύσει. Ελπίζω ο πάγκος σας να έχει το κατάλληλο ύψος για να βολεύει τον άντρα, αλλιώς η στάση θα μετατραπεί σε εφιάλτη, μιας και αυτός θα πρέπει να βρίσκεται στις μύτες των ποδιών του, πράγμα λιγάκι άβολο.


6 | Ανάποδη καβαλάρισσα με θέα τον ανεμιστήρα

Ελπίζω όλοι σας να έχετε ανεμιστήρα στο σπίτι, αλλιώς μου χαλάτε την στάση. Έχουμε και λέμε. Ξαπλώνετε κάτω και φέρνετε τον ανεμιστήρα όσο πιο κοντά σας γίνεται, τον βάζετε στο φουλ να σας έρχεται ο αέρας μέσα στα μούτρα και αφού νιώσετε λες και παίζετε σε βίντεο κλιπ, ξεκινάτε να στήνεστε. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η γυναίκα έρχεται από πάνω ανάποδα, με τον άντρα να αντικρίζει την πλάτη της. Η επαφή λιγοστή, το σεξ απολαυστικό και η θερμοκρασία όσο πρέπει. Ψιτ κοπελιά, λαστιχάκι μαλλιών μην ξεχάσεις, θα το μετανιώσεις.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET