ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σπουδαία Πανεπιστήμια ζητούν Έλληνες αριστούχους γιατρούς!

Σπουδαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως αναζητούν Έλληνες αριστούχους γιατρούς με σκοπό να στελεχώσουν την ακαδημαϊκή τους κοινότητα. Ανάμεσα σε αυτά τα Πανεπιστήμια βρίσκονται τα εξής: Χάρβαρντ, Γέιλ, UCLA, Duke, Johns Hopkins και άλλα 30 πανεπιστήμια της ίδιας κλίμακας. Αυτή η πράξη αποδεικνύει πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των Ελλήνων γιατρών αλλά και συνολικά της ακαδημαϊκής τους πορείας. Συγκεκριμένα, […]

Default avatar

Guest Author

15 Μαΐου, 2017

Σπουδαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως αναζητούν Έλληνες αριστούχους γιατρούς με σκοπό να στελεχώσουν την ακαδημαϊκή τους κοινότητα. Ανάμεσα σε αυτά τα Πανεπιστήμια βρίσκονται τα εξής: Χάρβαρντ, Γέιλ, UCLA, Duke, Johns Hopkins και άλλα 30 πανεπιστήμια της ίδιας κλίμακας.

Αυτή η πράξη αποδεικνύει πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των Ελλήνων γιατρών αλλά και συνολικά της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης αριστούχων αποφοίτων από τα τμήματα ιατρικής των ελληνικών πανεπιστημίων ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Ελληνικός Βιοϊατρικός Σύλλογος (WHBA – World Hellenic Biomedical Association).

Το πρόγραμμα έχει στόχο να υποστηρίξει την προετοιμασία νέων Ελλήνων ιατρών και επιστημόνων για την απόκτηση ειδικότητας σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα του εξωτερικού. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να δώσει στους συμμετέχοντες την απαραίτητη εργαστηριακή ή/και κλινική εμπειρία για να είναι ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά τους για εξασφάλιση θέσεων κλινικής ειδίκευσης, αρχικά στις ΗΠΑ και στο μέλλον και σε άλλες χώρες.

Σημειώνεται μάλιστα πως το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή του WHBA –το πρόγραμμα ονομάζεται Stavros Niarchos Foundation Research Training Program in Clinical & Experimental Medicine–, εγκρίνοντας χορηγία η οποία καλύπτει 10 έμμισθες θέσεις για κλινική άσκηση 3 μηνών, εργαστηριακή άσκηση 12 μηνών και συνδυασμένη κλινική και εργαστηριακή άσκηση συνολικής διάρκειας 15 μηνών.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω της ιστοσελίδας του WHBA (www.whba1990.org) θα ενεργοποιηθεί στις 15/6 και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 15/9.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET