ΕΛΛΑΔΑ

Η Sinsay θα ανοίξει σύντομα και φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, αντίο λεφτάκια!

Κάπου εδώ λέμε αντίο λεφτά!

Neopolis Team

13 Οκτωβρίου, 2022

Ήταν 9 Μαΐου του 2022 όταν η Sinsay κατέφτασε στην Ελλάδα με το e-shop της. Ή αλλιώς, ήταν 9 Μαΐου όταν τα λεφτάκια μας άρχισαν να εξαφανίζονται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

Κι εδώ είναι που μπαίνουμε σε δίλημμα. Τα φυσικά καταστήματα Sinsay έρχονται για καλό στη χώρα μας ή να μας ξεπαραδιάσουν μια κι έξω; 🥲

Μάλλον το δεύτερο, αλλά παραμένουμε χαρούμενοι με τα νέα (αυτοί είμαστε), γιατί πολύ απλά παραείναι καλή η ποικιλία πραγμάτων του! Πέρα από ρούχα δηλαδή, βρίσκεις κι ό,τι άλλο θες για το σπίτι. Σκέψου κάτι σαν τα Shein.

Ο πολωνικός όμιλος μόδας LPP λοιπόν, παρακολουθώντας την πορεία του e-shop στην Ελλάδα, αποφάσισε να επενδύσει και στη φυσική παρουσία, από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους!

Δηλώνει πλήρως ευχαριστημένος με τις διαδικτυακές πωλήσεις στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα του 2ου τριμήνου ήταν αυξημένα κατά 45% σε σχέση με πέρυσι, πράγμα που συμπίπτει με την επέκταση της εταιρείας σε Ελλάδα, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το πολωνικό brand σημείωσε γρήγορη ανάπτυξη με πωλήσεις ενισχυμένες κατά 63%, καθώς επεκτάθηκε μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και ΗΒ. Η επέκταση αυτή έφερε πάνω από 4,7 εκατ. ευρώ στα έσοδα των 250 εκατ. ευρώ περίπου και σε ανάπτυξη της τάξεως του 54% για το σύνολο της δραστηριότητας e-commerce του ομίλου.

Η Ελλάδα εκτιμάται ότι θα είναι η δεύτερη αγορά στη Δυτική Ευρώπη που θα επεκταθεί, καθώς τον Δεκέμβρη αναμένεται να ανοίξει κατάστημα στην Ιταλία.

Συνολικά, ο πολωνικός όμιλος διαχειρίζεται 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 27 αγορές ανά τον κόσμο συνολικής επιφάνειας άνω των 1,7 εκατ. τ.μ. και απασχολεί 27.000 εργαζόμενους, ενώ τα ηλεκτρονικά του καταστήματα να εξυπηρετούν περισσότερες από 30 αγορές. Ένα από τα μαγαζιά του είναι και το Reserved, το οποίο επίσης αναμένεται να ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στο Μιλάνο μέσα στο 2023. Αν πάρει σειρά και η χώρα μας, τότε στ’ αλήθεια θα κλάψουμε τα λεφτά μας!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET