Τιβί

Sin Boy και Snik παίζουν σαν ονόματα σε μουσικό show, με autotone ή χωρίς δεν ξέρουμε ακόμα!

Αφού τα νερά ηρέμησαν μετά το παραλήρημα του Sin Boy και αφού συνειδητοποίησε ότι μάλλον έκανε βλακεία καίγοντας τα 50άρικα στα στόριζ του, τώρα ψάχνει νέους τρόπους να τα ξανακάνει δικά του. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ένας από αυτούς είναι και η συμμετοχή του σε show της τηλεόρασης! Παρά τα όσα έγιναν τον τελευταίο […]

Neopolis Team

4 Νοεμβρίου, 2019

Αφού τα νερά ηρέμησαν μετά το παραλήρημα του Sin Boy και αφού συνειδητοποίησε ότι μάλλον έκανε βλακεία καίγοντας τα 50άρικα στα στόριζ του, τώρα ψάχνει νέους τρόπους να τα ξανακάνει δικά του. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ένας από αυτούς είναι και η συμμετοχή του σε show της τηλεόρασης!

Παρά τα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό, ο Έλληνας τράπερ είναι πρόθυμος να παραμερίσει για λίγο τα αρνητικά αισθήματα που έχει απέναντι στους Ιλλουμινάτι της τηλεόρασης, της μουσικής και γενικότερα της σόουμπιζ, για επαγγελματικούς λόγους.

Το κανάλι που θα έχει την τύχη να συνεργαστεί μαζί του, θα είναι το Open και συγκεκριμένα πάνω στο project που έχουμε ξαναδεί παλιότερα στο Mega, το «Just The 2 Of Us». Σίγουρο δεν είναι τίποτα προς το παρόν, αλλά μάλλον προς τα εκεί οδεύει το πράγμα.

Εφόσον λοιπόν πέσουν οι υπογραφές και κλείσει το deal (άλλο ένα από τα πολλά του τράπερ) αναρωτιόμαστε ποιο ρόλο θα αναλάβει ο Sin Boy: αυτόν του «μαθητή» ή του «δάσκαλου τραγουδιστή»;; Ενώ επίσης, πρόταση έχει γίνει και σε ένα ακόμη δυνατό όνομα της ελληνικής τραπ, και πρόσφατα των gossip περιοδικών λόγω της σχέσης του, αυτό του Snik.

Το ιδανικό σενάριο δηλαδή που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής της εκπομπής, είναι να βρεθούν και οι δύο στην ομάδα του “Just The 2 Of Us”. Επειδή όμως μιλάμε για μεγάλα και άρα δύσκολα ονόματα, ίσως παιδευτεί να τους κλείσει μαζί, οπότε και το πιθανότερο είναι να απολαύσουμε έναν εκ των δύο, και συγκεκριμένα τον πολέμιο των Ιλλουμινάτι.

Όπως και αν τα φέρει η ζωή, είτε έχουμε την τύχη να απολαύσουμε και τους δύο στη σκηνή του σόου είτε μόνο τον έναν, μια αγωνία να γνωρίσουμε την πραγματική τους φωνή πίσω από το μικρόφωνο οφείλουμε να πούμε ότι την έχουμε.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET