fbpx

Εδώ δε χωράνε αμφιβολίες – 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι του αρέσεις τόσο πολύ όσο λέει!


cover photo

Εδώ και λίγο καιρό κάτι καινούριο παίζει στην ερωτική σου ζωή και όσο κι αν πετάς στα σύννεφα και νιώθεις ενθουσιασμένη με τη φάση σας, στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες που σε τρώνε και δε θα σ’ αφήνουν να το απολαύσεις. Για την ακρίβεια, σ’ εμποδίζουν να αφεθείς. Του αρέσεις όντως τόσο πολύ όσο λέει ή απλά θέλει να έχει κάποια να περνάει την ώρα του μέχρι να βρεθεί η επόμενη;

Μεταξύ μας δεν έχεις φάει και λίγες φορές τα μούτρα σου – τουλάχιστον μία σίγουρα – με κάποιον γκόμενο που έδειχνε o Mr. Perfect μέχρι που φανέρωσε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Άντρες… πεταμένα λεφτά! Για να μη χάνεις το χρόνο σου λοιπόν αλλά ούτε και να μαδίσεις ένα κάρο μαργαρίτες, μπορείς να δώσεις έμφαση σε ορισμένες κινήσεις του που θα σου δώσουν την πολυπόθητη απάντηση. Στην τελική, όσο κι αν λέει ότι σε θέλει, εάν τα λόγια του δε συμβαδίζουν με τις πράξεις του, τότε να το βράσεις, γιατί πιθανότατα σε κοροϊδεύει.

Αυτά είναι τα σημάδια που θα σ’ επιβεβαιώσουν ότι του αρέσεις όντως τόσο πολύ όσο ισχυρίζεται:

#1 Το σώμα μιλάει από μόνο του

Βρίσκει συνεχώς αφορμές να σε αγγίζει; Όσο μιλάτε, γέρνει προς το μέρος σου; Κοιτάζει μονίμως τα μάτια σου και περιμένει εναγωνίως τι θα πεις; Ε τότε τι το ψάχνεις βρε κορίτσι μου; Μπαμ κάνει ότι του αρέσεις. Επίσης, σε περίπτωση που τα παραπάνω δεν περιορίζονται μόνο στις προσωπικές σας στιγμές, αλλά εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και μπροστά σε άλλους, τότε το παιδί είναι όντως τσιμπημένο. Γιατί υπάρχει διαφορά στις κινήσεις κάποιου που σε θέλει μόνο για το σεξ και εκείνου που νιώθει πράγματα για σένα και βγάζουν μάτι.

#2 Δε διστάζει να σε γνωρίσει στον κύκλο του

Είναι πολλοί εκείνοι που το αποφεύγουν με κάθε τρόπο, είτε γιατί νιώθουν αμήχανα είτε για προσωπικούς λόγους ειδικότερα όμως όταν δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους. Αν λοιπόν το αγόρι ανέλαβε από νωρίς να σε συστήσει σε φίλους, αδέρφια και γνωστούς, τότε μάλλον δεν έχει λόγους να αμφιβάλει για αυτά που νιώθει. Το μόνο που θέλει είναι να σε γνωρίσει στους δικούς του ανθρώπους, να σε κάνει έναν από αυτούς και να σου δείξει πως πράγματι σε βλέπει σοβαρά!

#3 Θέλει να μάθει τα πάντα για σένα

Αυτό κι αν είναι καλό σημάδι. Ειδικά στις μέρες μας που πολλοί εκεί έξω ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους και μ’ ένα «τι κάνεις;» νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν. Ο τύπος θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα και στο δείχνει με κάθε ευκαιρία. Πέρα από τα όσα του λες εσύ η ίδια, εκείνος σε τρελαίνει στις ερωτήσεις, γιατί θέλει να μάθει οτιδήποτε σε αφορά. Οκ, αρκεί να υπάρχουν κάποια όρια και να μη σε πιέζει προφανώς με αδιάκριτες ερωτήσεις, γιατί κάποια πράγματα δεν είναι να τα λες ούτε του παπά  προτιμάς να τα κρατάς για τον εαυτό σου.

#4 Θυμάται μέχρι και τις πιο μικρές λεπτομέρειες

Σε σημείο να φρικάρεις με το πόσο καλή είναι η μνήμη του. Η αλήθεια είναι πως άντρας που θυμάται πράγματα που σε αφορούν πέρα από τα βασικά, είναι να τον παντρεύεσαι, αλλά δεν είναι της παρούσης. Έχει επενδύσει πολύ στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον του για σένα είναι ειλικρινές και ουσιαστικό. Νομίζω πως είσαι πολύ τυχερή, γιατί πραγματικά έχεις να κάνεις με ένα άτομο που φαίνεται να του αρέσεις πολύ. Άλλωστε, ποιος άνθρωπος θυμάται λεπτομέρειες από μια συζήτηση που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου;

#5 Είσαι προτεραιότητά του

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι σ’ έχει ψηλά στη λίστα του. Δεν αφήνει ευκαιρία χαμένη για να σε συναντήσει και να κάνετε πράγματα μαζί, όταν κάποιοι άλλοι σου στέλνουν μηνύματα κάθε Σάββατο βράδυ ή σου ζητάνε να βρεθείτε όταν δεν παίζει άλλη πρόταση. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά του, εκείνος προσπαθεί να σ’ εντάξει σ’ αυτό κι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, θα βρει τρόπο να αναπληρώσει. Εάν βλέπεις ότι το κάνει και μάλιστα με χαρά κι όχι επειδή πρέπει, τότε πέτυχες διάνα. Πρόκειται για άτομο που ενδιαφέρεται όντως για εσένα, τις ανάγκες σου και τα θέλω και το οποίο δεν πρόκειται να εξαφανιστεί από τη μια μέρα στην άλλη.

#6 Δεν ξεχνάει να σου χαρίζει κομπλιμέντα

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι ένας άνθρωπος που του αρέσεις, του αρέσεις συνεχώς και χωρίς όρους. Δε θα σε φλερτάρει στις αρχές για να σε ρίξει και μετά δε θα σου ξαναπεί καλό λόγο ποτέ. Η στάση του απέναντί σου θα έχει μία διάρκεια και θα είναι συγκροτημένη. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου μοιράζει κομπλιμέντα και θα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα, ενώ θα φροντίζει να μη σου δίνει δικαιώματα να ζηλεύεις άλλες γυναίκες. Μια σημείωση εδώ, παρακαλώ μην μπλέκετε με παιδάκια που θεωρούν καλό κολπάκι να κάνουν την κοπέλα τους να ζηλεύει!   

#7 Κάνει σχέδια μαζί σου και δε μένει στα λόγια

Άντρας που σχεδιάζει πράγματα μαζί σου, σε βλέπει σοβαρά. Δεν έχει μα, μου και δεν ξέρω. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από έναν άνθρωπο που σε βλέπει στα σοβαρά, κάνει διάφορα σχέδια μαζί σου και στη συνέχεια τα πραγματοποιεί όντως και δεν παραμένουν απλώς λόγια του αέρα για να εντυπωσιαστείς. Να νιώθεις τυχερή και φυσικά να θεωρείς δεδομένο ότι του αρέσεις πάρα, μα πάρα πολύ.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET