ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια ότι αυτός που σου αρέσει, γουστάρει τελικά την κολλητή σου!

We ‘ve all been there! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα από το να σε φτύνει αυτός που σου αρέσει και διεκδικείς, ειδικά όταν καταλήγει να κάνει φάση με… την κολλητή σου. Μα τω Θεώ, δεν μπορώ να φανταστώ ένα χειρότερο σενάριο τρόμου για οποιαδήποτε κοπέλα. Σου αρέσει εδώ και καιρό, συζητάς συνέχεια γι’ αυτόν με τη […]

Θεώνη Σταματοπούλου

30 Απριλίου, 2018

We ‘ve all been there!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα από το να σε φτύνει αυτός που σου αρέσει και διεκδικείς, ειδικά όταν καταλήγει να κάνει φάση με… την κολλητή σου. Μα τω Θεώ, δεν μπορώ να φανταστώ ένα χειρότερο σενάριο τρόμου για οποιαδήποτε κοπέλα. Σου αρέσει εδώ και καιρό, συζητάς συνέχεια γι’ αυτόν με τη φίλη σου, καταστρώνετε σχέδια για να τον ρίξεις και ξαφνικά εκείνος πάει και την πέφτει στην κολλητή σου και εκείνη μάλιστα ενδίδει.

Τώρα αυτή φίλη είναι ή φίδι; Ιδού το ερώτημα. Βασικά δεν τίθεται ερώτημα. Την έχεις κάνει πέρα, χθες κιόλας και δεν το ξέρει.

Το θέμα είναι πως μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι έχει παιχτεί τελικά π*υστιά εις βάρος σου, θα έχουν συμβεί μερικά τρανταχτά πράγματα που σου δίνουν να καταλάβεις ότι κάτι βρωμάει… Είναι εκείνα τα σημάδια που σου μαρτυρούν ότι αυτός που σου αρέσει, γουστάρει τελικά την κολλητή σου:

1. Δέχεται να βγείτε μόνο όταν είναι και εκείνη μαζί

Του προτείνεις συνεχώς να βγείτε και δεν ψήνεται και πολύ. Είναι σε φάση: «Μωρέ δεν ξέρω, δεν έχω και πολλή όρεξη. Άστο για άλλη μέρα». Όταν όμως του λες ότι θα είναι μαζί σας και η Κατερινούλα, ξαφνικά: «Ναι αμέ, φυσικά και μπορώ. Τι ώρα;» Ε, δε σου λέει κάτι αυτό; Δηλαδή, όχι μόνο αποφεύγει να μείνει μόνος μαζί σου, αλλά είναι τόσο βλαμμένος που καρφώνεται από μόνος του, δείχνοντας ενδιαφέρον για τη φίλη σου. Απορώ πως δε σου έχει ζητήσει ακόμη να τους κάνεις κατάσταση.

2. Σε ρωτάει συνεχώς πράγματα για την κολλητή σου

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι συζητήσεις κάνετε όταν τελικά βγαίνετε έξω; Σε κάθε ευκαιρία, η κουβέντα πάει προς την κολλητή σου. Σε ρωτάει συνέχεια πράγματα γι’ αυτήν όπως τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις της κι εσύ σα χαζη απαντάς και του τα προσφέρεις όλα στο πιάτο. Αν πραγματικά σε ήθελε θα είχατε εκατομμύρια πράγματα να συζητήσετε μεταξύ σας, χωρίς να περιλαμβάνετε στην κουβέντα τη φιλενάδα σου. Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει για εκείνη, μίλα ξεκάθαρα. Ρώτα τον προς τι το τόσο ενδιαφέρον, να τα ξεράσει όλα επιτέλους.

3. Σε φλερτάρει μόνο όταν η κολλητή σου είναι μπροστά

Θέλει να την κάνει να ενδιαφερθεί ή να ζηλέψει προφανώς. Και το κάνει αυτό, χρησιμοποιώντας εσένα. Και σε ρωτάω: «Τέτχοιους γκόμενους θέλουμε»;; Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι γενικά μαζί σου είναι ψυχρός και δεν κάνει καμία κίνηση και ξαφνικά όταν είναι μαζί σου το Κατερινιώ, εκείνος λιώνει από τα μέλια για σένα. Ρε δώσε του μία πάστα του παιδιού και στείλε τον εκεί που ξέρεις που κάθεσαι και ασχολείσαι κιόλας. Έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτους.

4. Τα χάνει εντελώς μπροστά στην κολλητή σου

Ένα ακόμη σημάδι ότι τη γουστάρει και μάλιστα πολύ. Όταν ένας άντρας θέλει πολύ μία κοπέλα ή είναι ερωτευμένος μαζί της, χάνει τη Γη κάτω από τα πόδια του και φέρεται σα βλαμμένος. Όταν είναι κοντά της νιώθει αμήχανα και άβολα και δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Τον πιάνει ταράκουλο και πανικός. Ότι πιάνει και σένα δηλαδή με την όλη wtf κατάσταση.

5. Δε διστάζει να τη φλερτάρει μπροστά σου

Κι αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα υποννοούμενα και τα λεγόμενά του, αλλά κι από την γλώσσα σώματός του (διαβάστε κανά βιβλίο ψυχολογίας ρε σεις). Δηλαδή, όταν της μιλάει έχει στραμμένο όλο του το κορμί προς εκείνη, επίσης την κοιτάζει διαρκώς στα μάτια. Προσπαθεί δηλαδή να δημιουργήσει διόδους επικοινωνίας και σύνδεσης. Ακόμη κι όταν δε μιλάει με την κολλητή σου αλλά με εσένα, η προσοχή του είναι εξ ολοκλήρου στραμμένη σε εκείνη. Καμία ντροπή πια!


Γενικά αυτές οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα λεπτές και δεν είναι να μπλέκεις αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από το να χάσεις τον εαυτό σου και να στενοχωριέσαι συνεχώς, βλάπτοντας μόνο εσένα την ίδια, χάρισέ της τον να τελειώνει η υπόθεση.

Εξάλλου δε σου αξίζει ούτε ένας τέτοιος γκόμενος αλλά ούτε και μία τέτοια φίλη!

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET