ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι κρυφά ερωτευμένη με τον κολλητό του αδερφού σου!

Ο αδερφός σου, όσο κι αν σου σπάει τα νεύρα και θες να τον σκοτώσεις ώρες ώρες, έχει σίγουρα φίλους, κάποιοι από τους οποίους είναι εμφανίσιμοι και καλές περιπτώσεις. Βέβαια, υπάρχει κι ο ένας που είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχουν αντικρίσει τα μάτια σου. Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι ούτε να αισθάνεσαι τύψεις γι’ αυτό, μιας και […]

Default avatar

Guest Author

28 Ιουλίου, 2016

Ο αδερφός σου, όσο κι αν σου σπάει τα νεύρα και θες να τον σκοτώσεις ώρες ώρες, έχει σίγουρα φίλους, κάποιοι από τους οποίους είναι εμφανίσιμοι και καλές περιπτώσεις. Βέβαια, υπάρχει κι ο ένας που είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχουν αντικρίσει τα μάτια σου.

Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι ούτε να αισθάνεσαι τύψεις γι’ αυτό, μιας και είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο μια κοπέλα να ερωτεύεται τον κολλητό του αδερφού της είτε είναι μεγαλύτερος είτε μικρότερος! Ωστόσο, συχνά δυσκολεύεται ακόμη και να το παραδεχτεί στον ίδιο της τον εαυτό, όπως συμβαίνει και με εσένα (φαντάζομαι).

Ορίστε λοιπόν 5 χαρακτηριστικά σημάδια που φανερώνουν τον κρυφό σου έρωτα με τον κολλητό του αδερφού σου:

1. Ρωτάς συνέχεια τον αδερφό σου τι έχει κανονίσει να κάνει.

Πιάνεις τον εαυτό σου να ρωτάει τον αδερφό σου για το τι πρόκειται να κάνει και όχι μόνο μια φορά, αλλά συνέχεια σε περίπτωση που τα σχέδια του αλλάξουν. Θες να μάθεις με λίγα λόγια τι έχουν κανονίσει να κάνουν, αν θα βγουν και πού θα βγουν ή αν θα μείνουν σπίτι και με ποιους/ποιες. Το καλύτερο σου βέβαια, είναι όταν μαθαίνεις πως ο κολλητός του θα έρθει σπίτι σας. Εκεί πετάς από τη χαρά σου, μην κρύβεσαι!

2. Βγαίνεις με τον αδερφό σου πολύ περισσότερο, όταν είναι μαζί και ο κολλητός του.

Και ξαφνικά, είναι σαν να μη σε ενοχλεί καθόλου η παρουσία του αδερφού σου, όταν είναι ο κολλητός του μαζί. Προσπαθείς να δείξεις ότι συμβαδίζεις με την παρέα τους και να γίνεις αρεστή σε αυτόν, δημιουργώντας την εικόνα της τέλειας αδερφής και κοπέλας γενικότερα! Παίζεις βιντεοπαιχνίδια μαζί τους, μιλάς με τις ώρες, χωρίς να έχεις κανένα παράπονο, γελάς με τις χαζές ιστορίες τους και γενικά αναρωτιέσαι πως γίνεται ένας τόσο γαμάτος τύπος σαν αυτόν να κάνει παρέα με τον «ηλίθιο» αδερφό σου…

3. Βάζεις τα δυνατά σου να μη μαλώσεις με τον αδερφό σου, όσο είναι αυτός μπροστά.

Δεν θες να του δημιουργήσεις την εικόνα της κακιάς αδερφής που συνέχεια φωνάζει και παραπονιέται. Δεν είναι προς όφελος σου!

4. Σπαταλάς περισσότερο χρόνο να ετοιμαστείς όταν ξέρεις πως θα τον δεις.

Όταν για παράδειγμα, ξέρεις ότι θα έρθει στο σπίτι να δει τον αδερφό σου ή ακόμη και να κοιμηθεί εκεί, φροντίζεις να τα έχεις όλα κανονισμένα ανά πάσα στιγμή και σπαταλάς πολύ χρόνο στο να ετοιμαστείς και να γίνεις μια κούκλα. Ακόμα κι αν ξέρεις πως θα φας πολύ δούλεμα από τον αδερφό σου που τριγυρνάς βαμμένη μέσα στο σπίτι… Για χάρη του κολλητού, θα το υποστείς κι αυτό!

5. Παροτρύνεις τον αδερφό σου να τον καλεί σε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα τραπέζια είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δεις τον κρυφό σου έρωτα, χωρίς κανένας να σε πάρει χαμπάρι, γιατί το μόνο που θα κάνετε είναι να χαλαρώσετε, να τα πείτε κι απλά να περάσετε καλά. Επίσης, θες παράλληλα να τον συμπαθήσει και η οικογένεια σου, ώστε σε περίπτωση που εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας, να έχει καλή εικόνα γι’ αυτόν. Πραγματικά, είναι η καλύτερη τακτική που έχεις να ακολουθήσεις για να βγεις κερδισμένη, αφού δεν έχει και λόγο να αρνηθεί την πρόσκληση (ποιος λέει όχι στο τσάμπα φαΐ;).

Αυτά είναι λοιπόν κάποια από τα σημάδια που φανερώνουν τον έρωτα σου, γι’ αυτό αν δεν θες να γίνει αντιληπτή, προσπάθησε να τα κρύψεις καλύτερα!

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET