ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Σε νέα αλλαγή προχωρά το Instagram που μας (ξανα)συστήνει την αναζήτηση!

Το Instagram αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στο απόγειό του, εξ’ού και οι συνεχείς αλλαγές στις λειτουργίες του. Πριν λίγες ημέρες γράφαμε, άλλωστε, για τη νέα υπηρεσία, που θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, και αφορά τα Insta Stories. Τώρα όμως έρχονται να προστεθούν δύο επιπλέον αλλαγές που θα μετατρέψουν προς το καλύτερο την ‘αναζήτηση’ και το […]

Neopolis Team

3 Μαΐου, 2018

Το Instagram αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στο απόγειό του, εξ’ού και οι συνεχείς αλλαγές στις λειτουργίες του.

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε, άλλωστε, για τη νέα υπηρεσία, που θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, και αφορά τα Insta Stories.

Τώρα όμως έρχονται να προστεθούν δύο επιπλέον αλλαγές που θα μετατρέψουν προς το καλύτερο την ‘αναζήτηση’ και το ‘chat’ του instagram.

Όσον αφορά την ‘αναζήτηση’, θα περιλαμβάνει στο πάνω μέρος ‘κουτάκια’ με διαφορετική θεματολογία, όπως για παράδειγμα ζώα, αρχιτεκτονική κτλ, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να κλικάρει την επιλογή που επιθυμεί και να τσεκάρει περισσότερες σχετικές δημοσιεύσεις.

Βέβαια, η εύκολη περιήγηση των χρηστών στην αναζήτηση δεν είναι κάτι που προσπαθεί να βελτιώσει το Instagram πρώτη φορά. Το δοκίμασε και με τα hashtags πριν λίγους μήνες και τώρα προσθέτει τη νέα υπηρεσία, προκειμένου με αυτό τον τρόπο οι χρήστες να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο, άτομα και brands για να κάνουν follow.

Την ίδια στιγμή, αλλαγή έρχεται και στο ‘chat’ με την δυνατότητα πλέον της βιντεοκλήσης, ακόμα και σε group (χωρίς να έχει γνωστός ο αριθμός). Το ακόμα καλύτερο είναι πως κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης, η περιήγηση στο Instagram θα γίνεται κανονικά.

Όπως καταλαβαίνεις το Instagram θα ‘δυναμώσει’ ακόμα περισσότερο την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα και μην απορήσεις αν κάποια στιγμή στο μέλλον βρεθεί πρώτο.

 

FOODIES

5 πανεύκολα και λαχταριστά γλυκά στην κούπα, για τις στιγμές που σε χτυπάει η λιγούρα!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET