ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς αξιολογούμε μια στοιχηματική εταιρία;

Η διαθεσιμότητα για online στοίχημα είναι πραγματικά μεγάλη και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες ακόμη μεγαλύτερος. Αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο δρα κυρίως υπέρ του παίκτη, εκτός κι αν αυτός δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία ή την καθαρή σκέψη για να κάνει τη σωστή επιλογή. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μπει σε μία […]

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2018

Η διαθεσιμότητα για online στοίχημα είναι πραγματικά μεγάλη και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες ακόμη μεγαλύτερος. Αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο δρα κυρίως υπέρ του παίκτη, εκτός κι αν αυτός δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία ή την καθαρή σκέψη για να κάνει τη σωστή επιλογή.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μπει σε μία χαοτική κατάσταση και να μπερδευτεί. Σε αυτόν τον οδηγό λοιπόν θα προσπαθήσουμε με ξεκάθαρο τρόπο να δείξουμε πως μπορεί ένας παίκτης να προχωρήσει σε αξιολόγηση στοιχηματικών εταιριών. Επίσης, Θα ξεχωρίσουμε τους βασικότερους παράγοντες, οι οποίοι αποτελούν κριτήρια αξιολόγησης για μία στοιχηματική εταιρεία.

Αδειοδότηση – Εποπτεύουσα αρχή – Ασφάλεια

Αρχή για την ασφάλεια σας και βασικό κριτήριο: Η εταιρεία στην οποία θα επιλέξετε να παίξετε πρέπει απαραίτητα να έχει άδεια στη χώρα στην οποία διαμένετε. Επίσης διαβάστε στο footer της κεντρικής σελίδας ποια είναι η εποπτεύουσα αρχή. Για παράδειγμα η UKGC, η MGA, η Alderney, η Isle of Man είναι αρκετές δυνατές και σοβαρές αρχές που εγγυώνται σε μεγάλο βαθμό το fair play. Αποφύγετε άδειες τύπου Curacao, ή οτιδήποτε μπορεί να είναι άγνωστο και να σας κινήσει υποψίες. Η άδεια, η εποπτεύουσα αρχή και τα τεχνολογικά μέσα που χρησιμοποιεί μία εταιρεία εγγυώνται και την ασφάλεια των στοιχείων και των χρημάτων σας. Δώστε μεγάλη βάση σε αυτά, μην κάνετε εκπτώσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Συναλλαγές/πληρωμές

Για να παίξετε στοίχημα online πρέπει να καταθέσετε χρήματα. Επίσης όταν ρισκάρετε το κεφάλαιό σας, εκτός από τη διασκέδαση του παιχνιδιού, προσδοκάτε και κέρδος. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Μα φυσικά ένα βασικό κριτήριο για να αξιολογήσουμε μία εταιρεία είναι οι διαθέσιμοι τρόποι συναλλαγών. Ελέγξτε αν έχει όλους τους δημοφιλείς τρόπους, αν χρεώνει κάτι σε καταθέσεις/αναλήψεις και πόσο γρήγορα πληρώνει όταν χρειαστείτε να τραβήξετε τα ενδεχόμενα κέρδη σας.

Αγορές – Αποδόσεις

Η πληθώρα ή όχι αγορών είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης μίας εταιρείας. Σίγουρα ο περισσότερος κόσμος παίζει πάνω στα δημοφιλή πρωταθλήματα και αθλήματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας στερήσει το δικαίωμα, να παίξετε σε άγνωστα, ή «ψαγμένα» πρωταθλήματα, ακόμη και αθλήματα, ή ειδικά, όπως πολιτική, διασκέδαση κ.α. Επίσης οι αγορές έχουν να κάνουν και με την ποσότητα σε κάθε αναμέτρηση. Είναι τελείως διαφορετικό να έχετε δυνατότητα 100 επιλογών σε ένα ματς, από το να βρείτε 500+ σε αυτό. «Πακέτο» με τις αγορές πάνε και οι αποδόσεις. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Η απόδοση καθορίζει το ποσό που πληρωνόμαστε σε περίπτωση νίκης. Χαμηλότερη γκανιότα, υψηλότερες αποδόσεις, περισσότερα κέρδη.

Live Betting – Live Streaming

Κακά τα ψέματα, εδώ και πολλά χρόνια οι μεγάλοι τζίροι και οι σημαντικές ευκαιρίες είναι στο live στοίχημα. Απαραίτητο να προσφέρονται σχεδόν όλα τα ματς σε ζωντανό στοιχηματισμό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε ένα στοίχημα που ήδη έχετε παίξει, ή να βρείτε μία ευκαιρία πολύ μεγάλη ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Το απόλυτο εργαλείο για το live στοίχημα είναι το live streaming. Τικάρουμε ως μεγάλο πλεονέκτημα σε μία εταιρεία, αν αυτή προσφέρει σε ζωντανή μετάδοση αρκετά παιχνίδια. Δεν μπορούμε να παίξουμε ζωντανό στοίχημα χωρίς να βλέπουμε την εξέλιξη του αγώνα πάνω στον οποίο θέλουμε να ποντάρουμε.

Προσφορές κι Όροι

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, ο ανταγωνισμός των εταιριών τις περισσότερες φορές λειτουργεί υπέρ των παικτών. Ο νόμος προσφοράς και ζήτησης είναι παγκόσμιος και βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους τομείς του εμπορίου. Έτσι λοιπόν η πληθώρα επιλογών που έχει ο παίκτης, κάνει τις εταιρίες να μπαίνουν σε διαδικασία προσέλκυσης των υποψηφίων πελατών μέσω σημαντικών προσφορών. Ακόμη και τους ήδη υπάρχοντες προσπαθούν να τους κρατήσουν με διάφορα προνόμια. Προσοχή όμως, δεν μετρά μόνο τι δίνει μία εταιρεία, αλλά με τι όρους το προσφέρει (τζιράρισμα, αποδόσεις, περιορισμός αγορών).

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το online στοίχημα για πολλούς είναι απρόσωπο. Αυτό συμβαίνει αν δεν υπάρχει σωστή εξυπηρέτηση πελατών από πλευράς εταιρείας. Γι’ αυτό το λόγο η 24ώρη κάλυψη, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση, το live chat, οι γρήγορες απαντήσεις στα e-mail σας, από εξειδικευμένο προσωπικό είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για μία εταιρεία, αν θέλει να λέει ότι λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο. Είναι σημαντικό να παίρνετε σωστές και γρήγορες απαντήσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορίες ενσκήψουν.

Mobile Betting

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο αυξάνεται και η χρήση των παικτών των στοιχηματικών εταιριών, μέσω του κινητού τους. Το mobile betting έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, διότι χαρίζει ανεξαρτησία και δυνατότητα για στοίχημα όπου κι αν βρίσκεστε. Μία εύχρηστη εφαρμογή στο κινητό που να είναι οικεία με το περιβάλλον του υπολογιστή βάζει σίγουρα ένα δυνατό θετικό πρόσημο σε μία στοιχηματική εταιρία.

Ιστοσελίδα

Τελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση αμελητέο κριτήριο. Όλα τα παραπάνω για να λειτουργήσουν σωστά, γρήγορα, απλά και ξεκάθαρα, χρειάζεται να είναι δομημένα ή «κουμπωμένα» αν θέλετε, σε μία εύχρηστη ιστοσελίδα. Το φιλικό περιβάλλον, το κατανοητό μενού, η γρήγορη πλοήγηση, τα χρώματα, η ξεκούραστη παραμονή στη σελίδα, είναι στοιχεία που κρατούν έναν παίκτη σε μία εταιρία, ή αν δεν υπάρχουν τον διώχνουν από αυτήν.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET