ΟΜΟΡΦΙΑ

6 προϊόντα που καμία κοπέλα δεν θα έπρεπε να ντρέπεται να αγοράσει!

Δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μη λατρεύει τα καταστήματα με τα προϊόντα ομορφιάς, τα καλλυντικά, τα αρώματα, τις κρέμες και γενικότερα κάθε τι που αφορά στην προσωπική περιποίηση και τον καλλωπισμό. Είναι η παιδική μας χαρά. Μπορούμε να περνάμε ώρες μέσα στα μαγαζιά κι όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύουμε, τόσα περισσότερα […]

Δε νομίζω να υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μη λατρεύει τα καταστήματα με τα προϊόντα ομορφιάς, τα καλλυντικά, τα αρώματα, τις κρέμες και γενικότερα κάθε τι που αφορά στην προσωπική περιποίηση και τον καλλωπισμό. Είναι η παιδική μας χαρά. Μπορούμε να περνάμε ώρες μέσα στα μαγαζιά κι όσο πιο πολύ χρόνο ξοδεύουμε, τόσα περισσότερα πράγματα ανακαλύπτουμε που μας συναρπάζουν.

Η αγορά ορισμένων προϊόντων δεν είναι πάντα εύκολη βέβαια. Έχουν κι οι γυναίκες τις ανασφάλειες και τις ντροπές τους, ειδικά όταν έχει να κάνει με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων. Η ομορφιά φίλη μου θέλει θυσίες και πάνω από όλα όχι ντροπές.

Αυτά είναι τα προϊόντα που δεν πρέπει να νιώθεις καμία ντροπή που τα αγοράζεις:

#1 Προϊόντα για την ακμή

Υπάρχουν κοπέλες που προκειμένου να γλιτώσουν την ντροπή να αγοράσουν προϊόντα για την αντιμετώπιση της ακμής τους, προτιμούν να κάθονται στα αυγά τους και να αφήνουν το πρόβλημά τους να χειροτερεύει. Είστε τρελές; Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην αντιμετώπισε έστω κι ένα απλό ξέσπασμα με σπυράκια στην εφηβεία και στη μετέπειτα ζωή του. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με αυτό, γι’ αυτό υπάρχουν εξάλλου τόσα πολλά προϊόντα προς αντιμετώπιση του προβλήματος.


#2 Αντιπιτυριδικό σαμπουάν

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το τριχωτό της κεφαλής σου κι έχεις πιτυρίδα ή έντονη φαγούρα και δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό, είσαι απλά χαζή. Για ποιο λόγο ακριβώς να ντρέπεσαι να αγοράσεις αντιπιτυριδικό σαμπουάν; Κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη στην αγορά και το μόνο που αρκεί είναι να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και να το δοκιμάσεις να δεις αν έχει αποτελέσματα.


#3 Προφυλακτικά

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με προϊόν ομορφιάς, αλλά με προϊόν που προσφέρει ασφάλεια και προστασία. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό με το να αγοράζει μία κοπέλα προφυλακτικά. Δεν είναι αποκλειστικά ευθύνη των αντρών. Είναι υπέρ σου να αγοράζεις προφυλακτικά και να υπάρχουν πάντα πάνω σου για ώρα ανάγκης.


#4 Τεστ εγκυμοσύνης

Θα μπορούσες κάλλιστα να το αγοράζεις για μία φίλη κι όχι για προσωπική χρήση. Ο/η ταμίας αγνοεί πλήρως τι συμβαίνει. Και στο κάτω κάτω γιατί να ντρέπεσαι κάποιον/α που δεν πρόκειται να ξαναδείς στη ζωή σου; Αν διακρίνεις κάποιο βλέμμα κατάκρισης προς το μέρος σου, πολύ απλά μη δώσεις σημασία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ντροπής.


#5 Ταμπόν

Υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις. Γιατί καλό μου κορίτσι να ντρέπεσαι να αγοράσεις ταμπόν; Γιατί δηλαδή δεν ντρέπεσαι να αγοράσεις σερβιέτες και με τα ταμπόν βγάζεις κόμπλεξ; Είναι ένα απόλυτα γυναικείο προϊόν που δεν λείπει από την τσάντα καμίας κοπέλας. Τα μπολ με τα παγωτά δεν ντρέπεσαι να τα αγοράζεις όμως, εεεεεε;


#6 Αντιμυκητιακό προϊόν

Εκτός κι αν τη βρίσκεις με τους μύκητες, τα εξογκώματα και τα μικρόβια, δεν βρίσκω κάποιο άλλο λόγο να αποφεύγεις να αγοράσεις αυτά τα προϊόντα. Άσε που δεν είναι να τα αφήνεις αυτά τα πράγματα να επεκτείνονται ακόμη περισσότερο και να κινδυνεύει να κολλήσει και κανένας άλλος εξαιτίας σου.

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET