ΟΜΟΡΦΙΑ

«Προϊόν της Χρονιάς 2022» τα πρώτα Βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα Le Petit Marseillais!

Δερματολογικά ελεγμένα, με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα, μοναδικές συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών και θειϊκά άλατα... από εμάς είναι ναι!

Neopolis Team

3 Μαΐου, 2022

Τα πρώτα Βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα από το Le Petit Marseillais διακρίθηκαν ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στον ομώνυμο, διεθνώς αναγνωρισμένο και καταξιωμένο θεσμό για την προϊοντική καινοτομία. Στην κατηγορία Βιολογικά Αφρόλουτρα, τα συγκεκριμένα προϊόντα τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν για την καινοτομία τους, καθώς επιλέγουν συστατικά που στην καρδιά τους έχουν και αντανακλούν τη βιωσιμότητα. 

Τα βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα του Le Petit Marseillais, είναι δερματολογικά ελεγμένα, με ουδέτερο ph για την επιδερμίδα, διαθέτουν μοναδικές συνθέσεις που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών, ενώ δεν περιέχουν θειϊκά άλατα.

Με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και ακολουθώντας πιστά τις επιταγές του sustainable τρόπου ζωής, οι φόρμουλές τους είναι 99% βιοδιασπώμενες και διαθέτουν πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Επίσης, αποτελούνται από συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, το 10% των οποίων προέρχεται από οργανική καλλιέργεια. Τα προϊόντα αυτά είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife βάσει των Cosmos Standards και σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS.  

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Τα βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα από το Le Petit Marseillais αναγνωρίζονται για την καινοτομία τους ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», αποτελώντας την απάντηση στις σύγχρονες τάσεις και καλωσορίζοντας την επόμενη ημέρα στην κατηγορία των Αφρόλουτρων!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

Sloggi σουτιέν

ΣΤΥΛ

Sloggi σουτιέν – σλιπ: Όλα τα must-have της νέας collection

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Σε περίπτωση που έχεις μια παραπάνω μελαχολία σήμερα, είναι η Blue Monday!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Tα BEAR FRUITS απογειώνουν την περιποίηση των µαλλιών και του εαυτού σου με τις πιο fun μάσκες!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 απλές φράσεις που εκνευρίζουν τους άλλους και δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET