ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ας πρόσεχες | 12 πράγματα που θα πεις στην κοπέλα σου και θα φας παντόφλα (δικαιολογημένα)!

Είναι μερικά γ@μημένα πράγματα αγόρια μου που πιστέψτε με θα προτιμούσατε να μην είχατε πει ποτέ. Τόσα εκατομμύρια χρόνια συμβιώνουν άντρες και γυναίκες μαζί κι ακόμη να μάθει ο ένας τον άλλο, ρε φίλε. Εξακολουθούν να κάνουν αμφότεροι τα ίδια και τα ίδια λάθη. Ίσως φταίει το ότι οι άντρες πρώτα μιλούν κι ύστερα σκέφτονται, […]

Είναι μερικά γ@μημένα πράγματα αγόρια μου που πιστέψτε με θα προτιμούσατε να μην είχατε πει ποτέ. Τόσα εκατομμύρια χρόνια συμβιώνουν άντρες και γυναίκες μαζί κι ακόμη να μάθει ο ένας τον άλλο, ρε φίλε. Εξακολουθούν να κάνουν αμφότεροι τα ίδια και τα ίδια λάθη. Ίσως φταίει το ότι οι άντρες πρώτα μιλούν κι ύστερα σκέφτονται, ίσως ότι δε πολυνοιάζονται γι’ αυτό που θα ξεστομίσουν, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, πάντως υπάρχουν μερικές φορές που μετανιώνουν πικρά για τα λόγια που είπαν ενώπιον της κοπέλας τους. Η παντόφλα, η κρεβατομουρμούρα κι η γκρίνια είναι δικαιολογημένες ως επακόλουθο…

Αυτά είναι τα πράγματα που καμία κοπέλα δεν θέλει να ακούσει από το αγόρι της:

1. «Θέλω να μιλήσουμε»

Πανικός και ταραχή σου λέω! Αυτή είναι μία φράση που τρομάζει εξίσου άντρες και γυναίκες. Κι αυτό γιατί ο νους πάει αμέσως στο χειρότερο σενάριο κι όχι άδικα. Χίλιες σκέψεις περνούν από το μυαλό μιας κοπέλας μόλις ακούει αυτήν τη φράση, με πρώτη και καλύτερη την υποψία χωρισμού. Σοοοκ!

2. «Μωρό μου σαν να πάχυνες λιγάκι, ε;»

Με το που ξεστομίσεις αυτήν τη φράση, έχεις υπογράψει αυτόματα τη θανατική καταδίκη σου. Και να το πιστεύεις βρε καλέ μου αυτό, δεν το λες επ’ ουδενί στην κοπέλα σου. Και στο κάτω κάτω αντί να κάνεις παρατηρήσεις σε αυτή, κοίτα λίγο τον εαυτό σου που η μπυροκοιλιά ξεχωρίζει μέσα στο χώρο.

3. «Δεν μου αρέσει το νέο σου κούρεμα»

Η αλλαγή στα μαλλιά μίας γυναίκας είναι μία απόφαση ζωής για την καθεμία. Είτε αποφασίσει να τα κοντύνει, είτε να αλλάξει χρώμα, εσύ οφείλεις να πεις ότι σου αρέσει η αλλαγή όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Μη λέμε τα αυτονόητα!

4. «Έχεις περίοδο και κάνεις έτσι, ε;»

Όχι μαλάκα μου, έχω το δικαίωμα να είμαι νευριασμένη και τσαντισμένη όποτε εγώ θέλω, χωρίς να υποθέτεις ότι γι’ αυτήν την κατάσταση οφείλονται τα ορμονικά μου. Σταμάτα πια να θεωρείς ότι για κάθε συμπεριφορά μου, ο λόγος είναι τα γυναικολογικά μου.

5. «Δεν σου αξίζω»

Που θα συνοδεύεται από τα εξοργιστικά «είσαι πολύ καλύτερη από μένα», «σου αξίζει κάτι καλύτερο», «σε κρατάω πίσω σε πολλά πράγματα» κ.ά. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; Αν είναι να με χωρίσεις μετά από όσο καιρό είμαστε μαζί, καλύτερα να βρεις τα κότσια και να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους λόγους για τους οποίους με χωρίζεις. Μη μου λες αυτές τις αηδίες. Συγχύστηκα!

6. «Όλοι οι πρώην σου ήταν μαλάκες»

Μπορεί όντως να ισχύει, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάποτε ήσουν σε σχέση μαζί τους. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κακοχαρακτηρίσει κάποιον παλιό σου σύντροφο, όπως κι εσύ άλλωστε. Το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν πρέπει να σκαλίζεται. Άλλωστε κι ο νυν σου κάποια στιγμή θα είναι παρελθόν και δε νομίζω να θέλει ο επόμενος να τον βάζει στο τσουβάλι με τους μαλάκες.

7. «Πολύ βάφτηκες, ρε μωρό μου!»

Αυτό δεν είναι πάντα κακό να το ακούσεις. Μπορεί να εννοεί ότι του αρέσεις περισσότερο με τη φυσική σου ομορφιά και όχι με το περιττό μακιγιάζ ή ότι το έκανες λιγάκι παραπάνω με το makeup. Βέβαια, εσύ ξόδεψες πολύ χρόνο για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα κι εκείνη την στιγμή σίγουρα θα εκνευριστείς γιατί δε θα το έχει εκτιμήσει.

8. «Αυτή η φίλη σου είναι κουκλάρα»

;;; Δεν ξέρω αν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό. Η φράση μιλάει από μόνη της, όπως κι οι κακές μέρες που σε περιμένουν φίλε μου με το που την ξεστομίσεις.

9. «Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά…»

Παρόλα αυτό το κάνεις και μόνο που της λες αυτό το πράγμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, απόφυγε να πεις κάτι τέτοιο. Πόσες φορές να το πούμε πια; Προτίμησε την ειλικρίνεια κι όχι φθηνές δικαιολογίες.

10. «Η μάνα μου δε σε συμπαθεί»

Η απάντηση εδώ είναι η εξής: «Ευχαριστώ πολύ για το update. Αμοιβαία τα αισθήματα.» Ποια μάνα άλλωστε συμπαθεί την κοπέλα του γιου της; Τι σε νοιάζει; Λες και τα έχεις με εκείνη; Χέστηκες!

11. «Πάλι έκανες ψώνια;»

Δεν τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα, αγόρι μου. Θα κάνεις εσύ κουμάντο στην ντουλάπα και στη γκαρνταρόμπα μου; Άλλωστε για τα ψώνια αυτά που εσύ παραπονιέσαι ότι πάλι έκανα, είναι εκείνα που σου ρίχνουν τα σαγόνια από θαυμασμό κάθε φορά που βλέπεις κάτι καινούριο πάνω μου.

12. «Θα βγω με τα παιδιά απόψε»

Ενώ αυτή η φράση δε θα έπρεπε να εκνευρίσει μία κοπέλα, καθώς είναι αυτονόητο ότι μέσα σε μία σχέση πρέπει να υπάρχει χώρος κι ελευθερία δράσης και να μην είναι απόλυτα κολλημένος ο ένας πάνω στον άλλο …και μόνο η ιδέα μίας αντροπαρέας που θα βγει να μεθοκοπήσει και να κλαρινογαμπρήσει, σε εξοργίζει τα μάλα. Αν είσαι γνήσιο θηλυκό, θα τον απειλήσεις πως αν βγει με τους φίλους του, θα χωρίσετε.

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET