ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δες αναλυτικά πώς θα καταφέρεις η κοπέλα σου να λατρέψει τα προκαταρκτικά μαζί σου!

«Πώς να δαχτυλώνεις μια κοπέλα». Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Αυτός ακριβώς, είναι ο τίτλος του video που κάνει πάταγο τις τελευταίες ημέρες στο YouTube με περισσότερα από 1.000.000 views και 10.000 likes. Ε, ήθελα δεν ήθελα, έκατσα και το είδα καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα από τα πιο «βρώμικα» video του YouTube και […]

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2015

«Πώς να δαχτυλώνεις μια κοπέλα». Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Αυτός ακριβώς, είναι ο τίτλος του video που κάνει πάταγο τις τελευταίες ημέρες στο YouTube με περισσότερα από 1.000.000 views και 10.000 likes. Ε, ήθελα δεν ήθελα, έκατσα και το είδα καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα από τα πιο «βρώμικα» video του YouTube και μάλιστα χωρίς να περιέχεται ούτε δευτερόλεπτο γυμνής σκηνής.

Με λίγα λόγια (προτού το δείτε), να σας πω πως ένας άντρας αποφάσισε να ενημερώσει τους απανταχού ενδιαφερόμενους, για τον τρόπο με τον οποίο θα στείλουν στα ουράνια την κοπέλα τους, χρησιμοποιώντας μονάχα τα δάχτυλά τους. Και για να γίνει περισσότερο κατανοητός, έβαλε στο …τραπέζι καμιά 10αρια διαφορετικά είδη φρούτων. Ναι, εκεί ακριβώς πειραματίστηκε!

Δεν αποκαλύπτω περισσότερα. Παραδειγματιστείτε ελεύθερα…

 

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET