ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πολυτεχνείο Κρήτης: Φοιτητής έριξε γόπα στο πρόσωπο συμφοιτητή του, καλά το πάμε!

Τίποτα τίποτα, από εδώ και στο εξής καλό είναι να πηγαίνουμε στις γενικές συνελεύσεις με πανοπλία ή έστω να έχουμε κάνει μια ασφάλεια ζωής πιο πριν, γιατί τα πράγματα πολύ έχουν αγριέψει. Μετά τα προχθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια συνέλευσης των φοιτητών για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2019

Τίποτα τίποτα, από εδώ και στο εξής καλό είναι να πηγαίνουμε στις γενικές συνελεύσεις με πανοπλία ή έστω να έχουμε κάνει μια ασφάλεια ζωής πιο πριν, γιατί τα πράγματα πολύ έχουν αγριέψει.

Μετά τα προχθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κατά τη διάρκεια συνέλευσης των φοιτητών για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη, άλλο ένα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει πως η κατάσταση στη τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Έτσι, μετά τα Πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που μας… φουσκώνουν από υπερηφάνεια (ούτε καν), ανάρμοστη και βίαιη συμπεριφορά είχαμε και στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κατά τη διάρκεια του ΔΣ την Τετάρτη, μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας (ΕΑΑΚ) έριξε γόπα αναμμένου τσιγάρου στο πρόσωπο εκπροσώπου της μπλε παράταξης. Κι όλα αυτά, λίγο καιρό μετά το συγκεκριμένο συμβάν

Αναφέρεται, επίσης, πως μέλη της ΕΑΑΚ απειλούσαν με χειροδικία εκπροσώπους της ΔΑΠ, απαιτώντας να διαφοροποιήσουν και να φτιάξουν στα δικά τους μέτρα, τα κείμενα και τις ανακοινώσεις που εκδίδει η δεύτερη παράταξη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET