ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς | Να βγεις έξω ή να γιορτάσεις στο σπίτι;

         Πρωτοχρονιά έξω Τι να περιμένεις: Όταν αποφασίζεις ότι θέλεις να βγεις έξω την Πρωτοχρονιά το βράδυ, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτον, χωρίς να έχεις κάνει κάποια κράτηση, δεν πρόκειται να βρεις μέρος για να πας. Πολλές φορές όμως, ακόμα κι όταν έχεις κλείσει τραπέζι, βρίσκεσαι ξεκρέμαστος και […]

Θεώνη Σταματοπούλου

30 Δεκεμβρίου, 2016

         Πρωτοχρονιά έξω

Τι να περιμένεις:

Όταν αποφασίζεις ότι θέλεις να βγεις έξω την Πρωτοχρονιά το βράδυ, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πρώτον, χωρίς να έχεις κάνει κάποια κράτηση, δεν πρόκειται να βρεις μέρος για να πας. Πολλές φορές όμως, ακόμα κι όταν έχεις κλείσει τραπέζι, βρίσκεσαι ξεκρέμαστος και σιχτιρίζεις τη ζωή σου. Έπειτα, το στριμωξίδι είναι δεδομένο. Μην περιμένεις να έχεις την άπλα σου Πρωτοχρονιά βράδυ. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να βγει έξω για να γιορτάσει, εκτός από σένα. Αν σου αρέσει όμως να δεις κόσμο, να ακούσεις τη μουσική (που μην περιμένεις να είναι τίποτα wow, αλλά στα περισσότερα μαγαζιά mainstream) τέρμα δυνατά χωρίς να σε νοιάζει τίποτα και να ανεχτείς το λίγο σπρώξιμο που θα επικρατεί στο μαγαζί, τότε δεν έχεις να το σκεφτείς άλλο. Επιπλέον αν η παρέα που θα βγεις είναι τεράστια και δε γνωρίζεις τους μισούς κι εσύ αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου, δεν ξέρω αν σου προτείνω να βγεις, ίσως να απογοητευτείς. Tέλος, να μην ξεχάσω όλη την κίνηση που θα φας, αφού ΜΜΜ δεν παίζουν και γενικά γίνεται ο κακός χαμούλης.

Πρωτοχρονιά στο σπίτι

Τι να περιμένεις:

Γενικά, η Πρωτοχρονιά στο σπίτι ενδείκνυται για πιο παρεΐστικες καταστάσεις. Αν προτιμάς να μιλήσεις, να κάνεις την πλάκα σου και να μη φωνάζεις κάνοντας ότι καταλαβαίνεις τι σου είπαν μέσα στο κλαμπ. Δε λέω παραπάνω, γιατί φαίνεται ποια επιλογή υποστηρίζω  Στα θετικά του σπιτιού είναι βεβαίως το φαγητό, που δεν μπορεί όλο και κάτι θα παίζει, τα ποτά που δε θα ακριβοπληρώσεις κι επίσης θα ξέρεις ότι δε θα είναι μπόμπα κι εννοείται το χαρτάκι που στάνταρ θα παίξει σε κάποια φάση, αφού είναι πρωτοχρονιάτικο έθιμο (στα plus, ότι μπορεί να παίξει και με χρήματα λόγω ημέρας). Η μουσική είναι στο χέρι σου να τη διαλέξεις και να μην ακούς τα κάλαντα σε ρεμίξ από τον φοβερό DJ (ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ). Αλλά απαραίτητη προϋπόθεση στο λέω, είναι η καλή παρέα.

Οπότε πήρες μία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί στην κάθε περίπτωση. Αν και το σπίτι μπορεί να ακούγεται καλύτερη επιλογή, σίγουρα παίζει ρόλο για το τι έχεις εσύ κέφι!

Η διάθεση να υπάρχει και παντού περνάς καλά.

Εσύ τι θα επιλέξεις;

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET