ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Spooning | 5 καυτές παραλλαγές της στάσης «κουτάλι» που πρέπει να δοκιμάσεις!

Πολλά είναι τα ζευγάρια που λατρεύουν το αγαπησιάρικο σεξ. Είναι πολύ όμορφο να αγκαλιάζει απόλυτα το ένα σώμα το άλλο και η στάση ”κουτάλι” πετυχαίνει ακριβώς αυτό. Να είσαι αγκαλιά με το σύντροφό σου, να νιώθεις το σώμα του/της να σε αγγίζει, να σου μυρίζει τα μαλλιά, να νιώθει τους σφυγμούς του/της και να μπορείς […]

Neopolis Team

21 Μαρτίου, 2018

Πολλά είναι τα ζευγάρια που λατρεύουν το αγαπησιάρικο σεξ. Είναι πολύ όμορφο να αγκαλιάζει απόλυτα το ένα σώμα το άλλο και η στάση ”κουτάλι” πετυχαίνει ακριβώς αυτό. Να είσαι αγκαλιά με το σύντροφό σου, να νιώθεις το σώμα του/της να σε αγγίζει, να σου μυρίζει τα μαλλιά, να νιώθει τους σφυγμούς του/της και να μπορείς να του/της ψιθυρίζεις στο αυτί «Σε αγαπάω».

Η στάση του κουταλιού είναι ιδιαίτερα αγαπησιάρικη και ιδανική για όσα ζευγάρια είναι φουλ ερωτευμένα και δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει άλλη στάση που να συνδυάζει τόσο όμορφα τις αγκαλιές με την απόλαυση και την ηδονή του σεξ. Και επειδή μονάχα ο ένας παραδοσιακός τρόπος αυτής της στάσης δεν αρκεί, ρίξε μία ματιά σε παραλλαγές της στάσης του κουταλιού για να γίνεις πραγματικά ο γκουρού της.

Αυτές είναι οι πιο σέξι παραλλαγές της στάσης του κουταλιού που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις:

#1 Η κουτάλα σερβιρίσματος

Ουσιαστικά μιλάμε περισσότερο για μία παραλλαγή του ιεραποστολικού αλλά επειδή η στάση ενέχει το στοιχείο της αγκαλιάς, ας υποθέσουμε ότι ταιριάζει καλύτερα για παραλλαγή αυτής του κουταλιού. Ο άντρας λοιπόν, ξαπλώνει ανάσκελα και η γυναίκα ξαπλώνει επίσης ανάσκελα από πάνω του. Ο άνδρας λυγίζει ελαφρώς τα γόνατά του ώστε η διείσδυση να είναι η επιθυμητή για τη γυναίκα, ενώ εκείνη χαμηλώνει τη λεκάνη της, ώστε να υπάρχει και τριβή στην κλειτορίδα. Την στιγμή της διείσδυσης, μπορούν να κρατούν ενωμένα σφιχτά τα πόδια για πιο έντονη αίσθηση. Αχ, υπέροχη στάση!

#2 Κουτάλι… στα τέσσερα

Εδώ πάμε σε πιο ωραία πραγματάκια. Κουτάλι και στα τέσσερα ταυτόχρονα, πώς σου φαίνεται; Εμείς έχουμε ξετρελαθεί πάντως. Στη συγκεκριμένη στάση, η γυναίκα σκύβει προς τα μπρος και ουσιαστικά κουλουριάζει το σώμα της (μοιάζει σαν να ήταν στα τέσσερα, αλλά έπεσε στα πλάγια). Ο άντρας βρίσκεται ξαπλωμένος από πίσω, ενώ αγκαλιάζει τη μέση και τους γλουτούς της για βαθύτερη και εντονότερη διείσδυση. Σημαντικό τα πόδια της γυναίκας να βρίσκονται μεταξύ των ποδιών του άντρα!

#3 Το γρήγορο κουτάλι

Αν σου αρέσει το γρήγορο και εκρηκτικό σεξ που ενέχει ταυτόχρονα αισθησιασμό αλλά και αγριάδα, αυτή είναι η ιδανική στάση. Το ζευγάρι ξαπλώνει στα πλάγια όπως συνήθως, μόνο που εδώ η γυναίκα στηρίζει το πάνω πόδι της στους γλουτούς του άντρα. Ουσιαστικά, είναι σαν να προσπαθεί να γατζωθεί από εκεί, ώστε να μη χάνεται ο ρυθμός. Ο άντρας ελέγχει και πάλι τον ρυθμό και την ένταση, με τη διαφορά ότι μπορεί να απολαμβάνει το σώμα της συντρόφου του, αγγίζοντάς το παντού και ψιθυρίζοντας στο αυτί της τις προστυχιές που θέλει να ακούσει για να φτάσει στην ηδονή.

#4 Κουτάλι από πίσω

Μία καλή ιδέα και πρόταση είναι να δοκίμαζες να κάνεις για πρώτη φορά πρωκτικό σεξ ή να συνηθίζεις να το κάνεις γενικότερα σ’ αυτήν την στάση. Πλαγιαστά και αγκαλιά ο ένας με τον άλλο, θα του είναι και ευκολότερο να διεισδύσει κι αυτή η καμπύλη που θα κάνουν τα σώματά σας, θα βοηθάει στο να ελέγχεται η δυναμική και ο ρυθμός. Βάλτε και μία πετσετούλα από κάτω σας, γιατί με το λιπαντικό τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα γίνουν πολύ dirty.

#5 Κουτάλι στο ντους

Βασική προϋπόθεση γι’ αυτήν την στάση είναι να υπάρχει μία μπανιέρα. Κάθεστε λοιπόν και οι δύο στην μπανιέρα, ο ένας πάνω στον άλλο και ξεκινάει η διείσδυση. Σ’ αυτήν την παραλλαγή, θα χρειαστεί να προσπαθήσει η γυναίκα περισσότερο μιας και εκείνη θα πρέπει να μετακινείται πάνω – κάτω την στιγμή που ο σύντροφό της, την πιάνει από την μέση ή τους γοφούς, στηρίζοντάς την. Κάτι που θα φανεί χρήσιμο ώστε να γίνουν ακόμα πιο υγρά τα πράγματα, είναι το ακουστικό του μπάνιου που θα ρίχνει νερό με πίεση κατευθείαν στην κλειτορίδα της. Τα φιλιά, τα χουφτώματα και το μασάζ να ΜΗ λείπουν παρακαλώ.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET