Έρευνες λένε

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο είναι και τα πιο σέξι, σύμφωνα με έρευνα!

Αμέσως μετά έρχονται τα παιδιά του Αυγούστου.

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2021

Κάθε μήνας έχει τα καλά του! Για παράδειγμα, άμα είσαι γεννημένος Ιανουάριο – Φεβρουάριο, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις famous και να καμαρώνει η μανούλα σου το όνομά σου στα περιοδικά. Αν από την άλλη έχεις γεννηθεί μέσα στο καταχείμωνο (aka τον Δεκέμβριο), τότε είσαι και γ@μω τα παιδιά. Α, και θα μας θάψεις όλους!

Ωστόσο, σειρά να χαρούν παίρνουν τα παιδιά του Απρίλη, τα οποία εκτός από ανοιξιάτικο αέρα κουβαλούν κι ένα ακατανίκητο σεξαπίλ!

Με άλλα λόγια, είναι τα πιο σέξι άτομα κι αν κρίνουμε από το δείγμα πάνω στο οποίο έγινε η έρευνα που το υποστηρίζει, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε. Συγκεκριμένα, ερευνητές του FROM MARS πήραν τη λίστα με τους «500 πιο σέξι σελέμπριτιζ» και κατέληξαν ότι οι πιο hot διάσημοι είχαν γεννηθεί τον τέταρτο μήνα του έτους. Λογικά λοιπόν, δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά ένα χαρακτηριστικό με το οποίο είναι blessed όσοι ήρθαν στον κόσμο αυτήν την περίοδο του χρόνου.

Η έρευνα αποτελούνταν από αναζήτηση στη λίστα με τους πιο σέξι διάσημους άντρες και την αντίστοιχη των γυναικών, από τις οποίες πήραν την ημερομηνία γενεθλίων και το ζώδιο του καθενός για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Κι αυτά λοιπόν, έχουν ως εξής:

 1. Απρίλιος – 60 διάσημοι
 2. Αύγουστος – 51 διάσημοι
 3. Φεβρουάριος – 49 διάσημοι
 4. Δεκέμβριος – 47 διάσημοι
 5. Σεπτέμβριος – 44 διάσημοι
 6. Μάρτιος – 42 διάσημοι
 7. Οκτώβριος – 41 διάσημοι
 8. Νοέμβριος – 39 διάσημοι
 9. Ιανουάριος – 35 διάσημοι
 10. Μάιος – 33 διάσημοι
 11. Ιούλιο – 30 διάσημοι
 12. Ιούνιος – 29 διάσημοι

Όπως φαίνεται στον πίνακα, η πρωτιά στον Απρίλη ήρθε χάρη στα 60 διάσημα ονόματα, μεταξύ των οποίων ο Michael Fassbender, η Emma Watson και η Gal Gadot, ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Αύγουστος (με ονόματα όπως Chris Hemsworth, Halle Berry και Blake Lively) και τις δύο τελευταίες ο Ιούνιος και ο Ιούλιος. Φτάνει που είναι hot από μόνοι τους σαν μήνες, οπότε δεν υπήρχε λόγος να το μεταδώσουν και στα μωρά που γεννιούνται εν μέσω καλοκαιριού. 

Αν από την άλλη σας απασχολεί περισσότερο η γνώμη των άστρων, τότε η ίδια έρευνα μας λέει πως ο Κριός κρατά τον τίτλο του πιο σέξι ζωδίου (Pedro Pascal, Jessica Chastain, Halle Bailey), με τον Ταύρο (Gigi Hadid, George Clooney and Shemar Moore) και τον Λέοντα (Jason Momoa, Cara Delevingne, Winnie Harlow) να ακολουθούν.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET