Έρευνες λένε

Έρευνες λένε ότι όσοι γεννιούνται Ιανουάριο και Φεβρουάριο γίνονται πλούσιοι και διάσημοι!

Κοίτα να δεις που τελικά τα παιδιά του χειμώνα είναι... σπουδαίες προσωπικότητες!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

12 Ιανουαρίου, 2020

Όλα ξεκίνησαν με όσους έχουν γεννηθεί Δεκέμβριο, οι οποίοι αποδείχτηκαν και γαμώ τα παιδιά, καθώς επίσης ότι ζουν και περισσότερο. Απ’ ότι φαίνεται όμως, γενικά τα παιδιά του χειμώνα είναι προικισμένα και με το παραπάνω σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που ήρθαν στο φως.

Τι λένε αυτές οι έρευνες; Ότι όσοι είχαν την τύχη να γεννηθούν μέσα στους δύο πρώτους μήνες του έτους, είναι πιο πιθανό να χαρούν πλούτη και φήμη στη ζωή τους.

Σου δίνω λίγο χρόνο αν έχεις τα γενέθλιά σου αυτούς τους μήνες, να τρίψεις την είδηση στη μούρη των φίλων σου και προχωράμε.

Η εφημερίδα Journal of Social Sciences έκατσε κι έψαξε τις ημερομηνίες γέννησης των μεγαλύτερων celebrities, πολιτικών κι επιστημόνων. Kατέληξε λοιπόν, στο ότι πολλοί από αυτούς ήρθαν στον κόσμο είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη. Και κάπως έτσι χάνουμε την αξία μας όλα τα υπόλοιπα ζώδια…

Για να είμαστε και ακριβείς, τα πιο σπουδαία ονόματα, λέει, αποδείχτηκε ότι έχουν γεννηθεί μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 18 Φεβρουαρίου.

Πετυχημένες προσωπικοτήτες που έκαναν το ντου τους στον κόσμο στις αρχές του έτους, είναι οι Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, Ronda Rousey, Harry Styles και Oprah. 

Το ‘χει το άστρο τους από ό,τι φαίνεται όσων είναι γεννημένοι τότε. Άμα είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, αναμένεται να έχει καλή πορεία η ζωή σου.

Άλλη μία μελέτη που έγινε επί του θέματος, από την UK Office of National Statistics, έδειξε κι αυτή με τη σειρά της πως τα άτομα που έχουν γεννηθεί στις αρχές του χρόνου, έχουν χτίσει αξιοπρεπείς καριέρες. Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχουν γεννηθεί τον πρώτο μήνα φαίνεται να τείνουν προς τα διευθυντιριλίκια, ενώ εκείνοι του επόμενου μήνα έχουν περισσότερες πιθανότητες να στραφούν στις τέχνες.

Και για να τελειώνουμε με τις στατιστικές, η Mirror δημοσίευσε μία μελέτη, η οποία συγκέντρωσε πληροφορίες των τελευταίων 10 χρόνων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου και κατέληξε στο ότι το 10% των CEOs ήταν γεννημένοι τον Ιανουάριο.

Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο τις εν λόγω ημερομηνίες, αλλά μη μας πρήξετε και πολύ για το τι σπουδαίες προσωπικότητες είστε, έτσιε;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET