ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

12 πραγματικοί άνθρωποι που η ομοιότητά τους με ήρωες της Disney θα σε αφήσει άφωνο!

Λένε πως κάθε άνθρωπος έχει τουλάχιστον ένα σωσία πάνω στη γη. Ωστόσο, μερικοί είναι λίγο πιο τυχεροί, γιατί πρώτον ο σωσίας τους είναι χαρακτήρας της Disney και δεύτερον γιατί έχουν καταφέρει να τον δουν. Και ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο που υποτίθεται πως μοιάζουν σα σταγόνες νερό άλλωστε; Παρακάτω θα δεις […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

24 Σεπτεμβρίου, 2017

Λένε πως κάθε άνθρωπος έχει τουλάχιστον ένα σωσία πάνω στη γη. Ωστόσο, μερικοί είναι λίγο πιο τυχεροί, γιατί πρώτον ο σωσίας τους είναι χαρακτήρας της Disney και δεύτερον γιατί έχουν καταφέρει να τον δουν. Και ποιος δεν θα ήθελε να γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο που υποτίθεται πως μοιάζουν σα σταγόνες νερό άλλωστε;

Παρακάτω θα δεις μερικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι σωσίες τους είναι ήρωες της Disney:

1. Αυτή η δικαστής από την Ουκρανία και η Ursula από τη «Μικρή Γοργόνα» έχουν από μόνες τους κάποιες ομοιότητες, ωστόσο το μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι εκείνα που τις κάνουν ολόιδιες.

2. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ίδιος με τον ήρωα της παιδικής ταινίας «Up». Στην περίπτωση αυτή ή έχουμε μια μεγάλη σύμπτωση ή οι παραγωγοί μας κοροϊδεύουν.

3. Εδώ έχουμε ένα νεαρό αγόρι που θυμίζει πολύ τον Linguini από την ταινία «Ratatouille». Τα μαλλιά τους είναι ίδια…και η μύτη τους…και τα μάτια τους και γενικότερα μοιάζουν πάρα πολύ.

4. Το παιδί στην εικόνα έχει κι αυτό πολλές ομοιότητες με χαρακτήρα από την ταινία «Up». Αυτή τη φορά ωστόσο όχι με τον παππού Carl, αλλά με τον Russell.

5. Τον χαρακτήρα του Khal Drogo από τη γνωστή σειρά «Game of Thrones» μάλλον τον εμπνεύστηκαν από τον Scar, τον κακό αδερφό στο «Βασιλιά των λιονταριών». Αφού μοιάζουν τόσο εξωτερικά, γιατί να μην μοιάζουν και εσωτερικά;

6. Κι έλεγα με ποια μοιάζει η Nicky Minaj; Με την Mrs Potato Head από το «Toy Story» φυσικά.

7. Αυτή η χαμογελαστή κοπέλα κι ο χαζούλης βραδύπους από την ταινία «Zootopia», έχουν το ίδιο νυσταγμένο βλέμμα όταν χαμογελάνε.

8. Ο Jean Sarkozy, γιος του γνωστού Nicolas Srkozy, κι ο πρίγκιπας Adam από την «Πεντάμορφη και το τέρας» έχουν από ότι φαίνεται πολλά κοινά. Πέρα από την εμφάνιση, έχουν και κοινή καταγωγή, είναι και οι δύο Γάλλοι. Αυτό ίσως να λέει κάτι.

9. Μπορεί στην παρακάτω φωτογραφία το παιδί να φοράει περούκα, ωστόσο οι ομοιότητες με τον Hiro Hamanda «Big Hero 6» δεν περιορίζονται μόνο εκεί.

10. Τα φιλόδοξα μάτια της και τα ρόδινα μάγουλα της φέρνουν πολύ στη Merida από το «Brave»

11. Ο Steve Harvey μοιάζει αρκετά μπορεί να πει κανείς με τον Mr Potato Head. Έχουν επίσης πολλές ομοιότητες και στο χιούμορ τους

12. Μπορεί να μας εξαπατά το κάλυμμα κεφαλής που φορούν και οι δύο, ωστόσο η Βασίλισσα Beatrix της Ολλανδίας και η Merriweather από την «Ωραία κοιμωμένη» μοιάζουν αρκετά.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET