ΣΤΥΛ

Ένας πλήρης οδηγός με όλα τα piercings που μπορείς να κάνεις στα αυτιά σου! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Με τόσα πολλά διαφορετικά είδη piercings που υπάρχουν εκεί έξω, είναι σημαντικό να κάνεις πρώτα μία πολύ αναλυτική έρευνα προτού αποφασίσεις να τρυπηθείς ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, πού το θέλεις και πώς το θέλεις. Εμείς φτιάξαμε έναν πλήρη οδηγό συγκεντρώνοντας όλα τα piercings που γίνονται στα μέρη του αυτιού, με σκοπό να ανακαλύψεις εκείνο […]

Default avatar

Guest Author

30 Σεπτεμβρίου, 2018

Με τόσα πολλά διαφορετικά είδη piercings που υπάρχουν εκεί έξω, είναι σημαντικό να κάνεις πρώτα μία πολύ αναλυτική έρευνα προτού αποφασίσεις να τρυπηθείς ώστε να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, πού το θέλεις και πώς το θέλεις.

Εμείς φτιάξαμε έναν πλήρη οδηγό συγκεντρώνοντας όλα τα piercings που γίνονται στα μέρη του αυτιού, με σκοπό να ανακαλύψεις εκείνο που σου αρέσει περισσότερο.

1. Στον τράγο

Ο τράγος είναι το εσωτερικό μέρος του χόνδρου που βρίσκεται πάνω από το κανάλι του αυτιού ακριβώς πάνω από τον λοβό σου. Σίγουρα αποτελεί από τα πιο δημοφιλή piercings που προτιμούν αρκετοί 20χρονοι και δείχνει πολύ όμορφο με διαμαντάκια, κρίκους, αλλά και σε συνδυασμό με πολλά άλλα κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/BSMRROwDXjA/


2. Στον αντιτράγο

Ο αντιτραγος είναι το μικρό κομμάτι του χόνδρου που βρίσκεται δίπλα στον λοβό κι απέναντι από τον τράγο. Ωστόσο, να σε ενημερώσω ότι τόσο η διαδικασία του τρυπήματος όσο και της επούλωσης της τρύπας είναι αρκετά επίπονη σε αυτήν την περίπτωση.

https://www.instagram.com/p/BSK882nFfmo/


3. Στην έλικα

Όλες οι τρύπες στο εξωτερικό μέρος του άνω τμήματος του αυτιού ονομάζονται helix piercing, αφού helix σημαίνει έλικα, όπως λέγεται και το συγκεκριμένο σημείο. Πολλές είναι οι κοπέλες μάλιστα που επιλέγουν να κάνουν δύο ή και τρεις τρύπες την μία κάτω από την άλλη.

https://www.instagram.com/p/BSOTl2ZBFYs/


4. Snug piercing

H ανθέλικα είναι το σημείο μεταξύ της έλικας του αυτιού κι ακριβώς πάνω από τον αντιτράγο. Εκεί γίνονται τα λεγόμενα snug piercings, τα οποία είναι πολύ συχνά κι άκρως μοντέρνα.


5. Rook Piercing

Ακολούθησε την πορεία της ανθέλικας από το σημείο όπου γίνεται το snug τρύπημα στην άλλη άκρη της κι εκεί θα συναντήσεις ένα άλλο πολύ γνωστό piercing, το Rook Piercing. Μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα με αυτό το piercing, είτε βάζοντας κάποια μπάρα είτε κάποιο κρικάκι.

https://www.instagram.com/p/BSOYZ3mg65i/


6. Daith Piercing

H τρύπα αυτή βρίσκεται στην άκρη της έλικας στο πιο εσωτερικό μέρος του αυτιού, πολύ κοντά στον τράγο.

https://www.instagram.com/p/BSJ7zSPARJW/


7. Η κλασική τρύπα στον λοβό

Όλες την ξέρουμε αυτήν την τρύπα φυσικά.

https://www.instagram.com/p/BSMVVnwjGqv/


8. Εξωτερικά της κόγχης

Η τρύπα αυτή δεν είναι κι από τις πιο συχνές που βλέπει κανείς, αλλά αν φορέσεις ένα εντυπωσιακό σκουλαρίκι σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.


9. Orbital Piercing

Στο Orbital piercing γίνονται δύο τρυπήματα στο ίδιο σημείο του αυτιού, έτσι ώστε το σκουλαρίκι που θα φορεθεί να μπορεί να περάσει κι από τα δύο (βλ. κρικάκι). Ενώ αυτό το piercing μπορεί να γίνει σε πολλά σημεία, συνήθως προτιμάται από τις κοπέλες να γίνεται στην έλικα ή στον λοβό.

https://www.instagram.com/p/BN7qUPvgJlC/


10. Πάνω από τον τράγο

Σαν piercing είναι αρκετά επώδυνο, ωστόσο όποια το τολμήσει, γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και κεντρίζει τα βλέμματα, όταν υπάρχουν δυο με τρία τρυπήματα σ’ αυτό το σημείο (όπως βλέπεις παρακάτω).


11. Industrial Piercing

Δεν πρόκειται για ένα, αλλά στην ουσία δύο piercings (καμιά φορά και περισσότερα). Το πιο δημοφιλές από την κατηγορία του Industrial piercing είναι εκείνο που διέρχεται μέσα από την έλικα και την ανθέλικα κι οι δύο τρύπες συνδέονται με κάποια εντυπωσιακή μπάρα.


Ακόμα λοιπόν κι αν σου αρέσει η ιδέα του piercing, πρέπει να το ψάξεις πολύ καλά πριν την επιχειρήσεις.

Και να θυμάστε ότι όσο όμορφο κι αν γίνεται κάτι, τόσο εύκολα μπορεί να καταστραφεί αν το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET