ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο θεσμός του «Ακροατή Φοιτητή» ξεκίνησε και δηλώνουμε ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ!

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με στόχο τη διάχυση επιστημονικής, ποιοτικής και έγκυρης γνώσης και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία, ανεβαίνει επίπεδο και θυμίζει Πανεπιστήμιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς έχει καθιερώσει τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων». Στόχος του θεσμού είναι η διαρκής επιμόρφωση του πολίτη, η οποία βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον. Εν […]

Neopolis Team

28 Σεπτεμβρίου, 2018

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με στόχο τη διάχυση επιστημονικής, ποιοτικής και έγκυρης γνώσης και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία, ανεβαίνει επίπεδο και θυμίζει Πανεπιστήμιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς έχει καθιερώσει τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων».

Στόχος του θεσμού είναι η διαρκής επιμόρφωση του πολίτη, η οποία βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον.

Εν ολίγοις, ο θεσμός αυτός δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία ο ίδιος θα επιλέξει από τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του Ιδρύματός μας που διαθέτουν μαθήματα για τον σκοπό αυτό.

Ειδικότερα, οι Ακροατές Πανεπιστημιακών Μαθημάτων:

→ έχουν δικαίωμα παρακολούθησης προπτυχιακών μαθημάτων αλλά δε συμμετέχουν στις εξετάσεις, ούτε στις εργαστηριακές, κλινικές ή φροντιστηριακές ασκήσεις.

→ δεν δικαιούνται των φοιτητικών παροχών (δελτίο φοιτητικού εισιτηρίου, σίτιση, περίθαλψη, βιβλία, κ.λ.π.).

→η Γραμματεία του Τμήματος χορηγεί την κάρτα του Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων η οποία θα ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένα μαθήματα

→δεν αποδίδονται πιστωτικές μονάδες ECTS.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018 για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, ενώ μπορούν είτε σε έντυπη μορφή στη Γραμματεία του τμήματος ενδιαφέροντος, είτε ηλεκτρονικά στο εξής σύνδεσμο:  http://www.upnet.gr/auditioner-application/ .

Κάθε αίτηση εξετάζεται από την Γενική Συνέλευση του Τμήματος και ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για την αποδοχή από τη Γραμματεία του Τμήματος.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET