Τιβί

Ο παρουσιαστής που θέλει η ΕΡΤ για τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φανταστείς!

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες, από τη στιγμή που η ΕΡΤ μας έκανε το καλύτερο δώρο με την ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής στην ελληνική τηλεόραση, για τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα». Έλα όμως, που οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί. Μετά τα ονόματα των: Δάφνης Μπόκοτα, Βέρας Στρατάκου, Άντζελας Γκερέκου, Γιώργου Τσιμίδη, Φίλιππου Σοφιανού και φυσικά του τεράστιο Κώστα […]

Νότης Κουτσούκος

4 Αυγούστου, 2017

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες, από τη στιγμή που η ΕΡΤ μας έκανε το καλύτερο δώρο με την ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής στην ελληνική τηλεόραση, για τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα».

Έλα όμως, που οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί. Μετά τα ονόματα των: Δάφνης Μπόκοτα, Βέρας Στρατάκου, Άντζελας Γκερέκου, Γιώργου Τσιμίδη, Φίλιππου Σοφιανού και φυσικά του τεράστιο Κώστα Σγόντζου που έχουν παρουσιάσει ανά καιρούς το αγαπημένο μας τηλεπαιχνίδι, έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη «τιτανογίγαντας» της ελληνικής τηλεόρασης στην εν λογω λίστα. Ο λόγος για τον Γιώργο Μητσικώστα τον οποίο επιθυμούν διακαώς οι συντελεστές της ΕΡΤ, στον ρόλο του παρουσιαστη για την ολοκαίνουρια σεζόν!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο οι άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης δε θα αργήσουν να καταθέσουν την πρότασή τους στον αγαπημένο μας παρουσιαστή. Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, καλοβλέπει το ενδεχόμενο για μια τέτοια συνεργασία. Άλλωστε, ξέρει τι εστί «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» για το τηλεοπτικό κοινό και το βλέπει κι ως μια ευκαιρία για restart της καριέρας του ως μία από τις πλέον λατρεμένες μας τηλεπερσόνες.

Όπως και να ‘χει, εμείς έχουμε ενθουσιαστεί στην ιδέα και μόνο και σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για το μεγάλο «ΝΑΙ» του Μητσικώστα. Αν γίνει κάτι τέτοιο πάντως και τα νούμερα δε χτυπήσουν …90%, εμένα σφυρίξτε μου κλέφτικα!

 

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET