Τιβί

Τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» επιστρέφουν στην ΕΡΤ και η ζωή μας αποκτά άλλο νόημα!

Αν έχεις περάσει τα 30, είναι αδιανόητο να μη θυμάσαι τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», το πιο αγαπημένο και επιτυχημένο παιχνίδι της ΕΡΤ. Αν πάλι είσαι πιο μικρός και ανήκεις στη γενιά του ’90, σίγουρα έχει τύχει να το παρακολουθήσεις έστω και σε επανάληψη ως έφηβος. Και ναι λοιπόν, είναι αλήθεια! Το τηλεοπτικό παιχνίδι της EBU […]

Default avatar

Guest Author

27 Ιουλίου, 2017

Αν έχεις περάσει τα 30, είναι αδιανόητο να μη θυμάσαι τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», το πιο αγαπημένο και επιτυχημένο παιχνίδι της ΕΡΤ. Αν πάλι είσαι πιο μικρός και ανήκεις στη γενιά του ’90, σίγουρα έχει τύχει να το παρακολουθήσεις έστω και σε επανάληψη ως έφηβος.

Και ναι λοιπόν, είναι αλήθεια! Το τηλεοπτικό παιχνίδι της EBU που ξεκίνησε το 1965 επιστρέφει μετά από 50 και παραπάνω χρονιά, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κύριος σκοπός του παιχνιδιού ήταν η συμφιλίωση των λαών της μεταπολεμικής Ευρώπης, σε πνεύμα γιορτής και διασκέδασης. Νέοι και νέες από ευρωπαϊκούς δήμους και κοινότητες διαγωνίζονταν σε άκρως ευρηματικά παιχνίδια.

Η χώρα μας έλαβε συμμετοχή στο εν λόγω παιχνίδι από το 1993 μέχρι και το 1999, με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό να παραμένει καθηλωμένο μπροστά στις οθόνες του κάθε φορά που παιζόταν.

Παρουσιαστές όπως η Δάφνη Μπόκοτα, ο Κώστας Σγόντζος και η Άντζελα Γκερέκου, είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που προσέδωσα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν μία ακόμη πινελιά επιτυχίας και αίγλης.

Ποιο Survivor λοιπόν και ποιο Nomades, η ΕΡΤ απαντά με τα «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα» και εμείς περιμένουμε πως και πως την επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας τους.

Αν δεν είναι αυτή η καλύτερη είδηση της ημέρας, τότε ποια είναι;

Πάρτε μία γεύση από το αγαπημένο μας παιχνίδι, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι πιο νέοι!

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET