ΕΛΛΑΔΑ

Ο μικρός Γιάννης που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία χρειάζεται τη βοήθειά μας!

«Γίνε ο άνθρωπος που χρειαζόσουν όταν δεν είχες κανέναν δίπλα σου»! Αν ένα στοιχείο του εαυτού μας δεν πρέπει να χαθεί ποτέ απ’τη ζωή μας, αυτό είναι η ανθρωπιά. Να προσπαθούμε να μη κλείνουμε τα ματιά στα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα, να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε και αυτό που εμείς θα προσφέρουμε, ακόμα και […]

Neopolis Team

9 Οκτωβρίου, 2019

«Γίνε ο άνθρωπος που χρειαζόσουν όταν δεν είχες κανέναν δίπλα σου»!

Αν ένα στοιχείο του εαυτού μας δεν πρέπει να χαθεί ποτέ απ’τη ζωή μας, αυτό είναι η ανθρωπιά. Να προσπαθούμε να μη κλείνουμε τα ματιά στα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα, να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε και αυτό που εμείς θα προσφέρουμε, ακόμα και κάτι μικρό, για κάποιον άλλον εκεί έξω είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμο.

Λένε άλλωστε, πως όταν κάνουμε μια καλή πράξη, αυτή επιστρέφεται πίσω. Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια, δεν χρειάζεται να επιστραφεί, αφού το να βοηθήσουμε έναν πιτσιρικά 15 ετών, είναι η ανθρωπιά που αναφέραμε και που πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι κάνει θαύματα.

Ο πρόλογος αυτός γίνεται για τον Γιάννη. Στη ζωή του δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά. Στη ζωή του υπάρχει η Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου B, με την οποία διαγνώστηκε το 2013 και έκτοτε την αντιμετωπίζει στωικά.

Σήμερα η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με δεύτερη υποτροπή, ύστερα από μακροχρόνιες και επίπονες χημειοθεραπείες με απειλητικές για τη ζωή του επιπλοκές. Ο Γιάννης πρέπει να μεταφερθεί για άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών σε εξειδικευμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Τα χρήματα για τη θεραπεία δεν υπάρχουν, επομένως ας βάλουμε όλοι το ληθαράκι μας για να μπορέσει ο Γιάννης να έχει την ευκαιρία να ζήσει τα εφηβικά χρόνια που του αξίζουν.

Τα χρήματα συγκεντρώνονται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μικρός Πρίγκιπας»

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359 – 965

ΙΒΑΝ GR 82 0171 1150 0061 1514 5359 965

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET