Τιβί

Ο Ντάνος ξαναμπαίνει σε Survivor κι αυτό δεν πρόκειται να το χάσουμε με τίποτα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς. Ο παίκτης και νικητής του Survivor που αγαπήθηκε από χιλιάδες κόσμο, αποτέλεσε έναν κύριο λόγο για τα ουτοπικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Στο twitter αντίστοιχα, βρισκόταν στα trend σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Τι κι αν προέκυψαν κι άλλα ριάλιτι επιβίωσης, κανένας δεν μπορεί να […]

Neopolis Team

23 Οκτωβρίου, 2017

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς. Ο παίκτης και νικητής του Survivor που αγαπήθηκε από χιλιάδες κόσμο, αποτέλεσε έναν κύριο λόγο για τα ουτοπικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Στο twitter αντίστοιχα, βρισκόταν στα trend σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

Τι κι αν προέκυψαν κι άλλα ριάλιτι επιβίωσης, κανένας δεν μπορεί να έρθει αντιμέτωπος και να πάρει την πρωτιά από τον Ντάνο. Την θέση στις γυναικείες καρδιές τουλάχιστον, την έχει κατακτήσει επάξια.

Γι’αυτό λοιπόν η είδηση που κυκλοφορεί σήμερα, πρόκειται να ευχαριστήσει πολύ κόσμο. Ο Ντάνος φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση στο Survivor της Αμερικής κι αν πει το μεγάλο ναι τότε θα τον δούμε ξανά με να σπάει καρύδες, να κερδίζει τα αγωνίσματα με πάθος και φυσικά να σταυροκοπιέται ασταμάτητα.

Το concept θέλει τους νικητές όλων των ριάλιτι επιβίωσης να ταξιδεύουν για τον Αμαζόνιο και να ζουν μία ακόμη μοναδική εμπειρία. Βέβαια τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα σε αυτό το Survivor μιας και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος αφού μιλάμε για υψηλού επιπέδου παίκτες.

Αυτό που μένει, είναι να επιβεβαιωθεί η θέση του Ντάνου στο παιχνίδι, αλλά και το αν υπάρξει κανάλι που θα αγοράσει τα δικαιώματα προβολής. Διαφορετικά να είναι καλά και το ίντερνετ.

Με λίγα λόγια, αντίο ζωή!

 

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET