ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νέο Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στη Νοσηλευτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Νοσηλευτική  στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Πρόκειται για πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, με παράλληλη υποστήριξη στην αγγλική ορολογία, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης και προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές. Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται στα υπερσύγχρονα, ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια […]

Neopolis Team

2 Σεπτεμβρίου, 2016

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βρετανικού Πανεπιστημίου στη Νοσηλευτική  στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Πρόκειται για πλήρως ελληνόφωνο πρόγραμμα, με παράλληλη υποστήριξη στην αγγλική ορολογία, που επιτρέπει τη μέγιστη κατανόηση της επιστήμης και προσφέρει διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές. Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα πραγματοποιούνται στα υπερσύγχρονα, ιδιόκτητα εξειδικευμένα εργαστήρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Το BSc (Hons) Nursing προετοιμάζει τους νέους νοσηλευτές για την παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας με εμπιστοσύνη και σεβασμό προς τον ασθενή. Διαλέξεις, σεμινάρια, προσομοίωση και 2300 ώρες υποχρεωτικής κλινικής πρακτικής (απαραίτητες για την επαγγελματική αναγνώριση στα κράτη της ΕΕ), είναι οι μέθοδοι οι οποίες συμβάλλουν στη μάθηση της νοσηλευτικής επιστήμης. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις τρέχουσες εξελίξεις στη θεωρία και την κλινική πρακτική, προωθεί την διεπιστημονική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη και την έρευνα και υποστηρίζει μια κριτική προσέγγιση στη μάθηση και την εξάσκηση.  

Το διδακτικό προσωπικό της Σχολής Υγείας απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, πλούσιο ερευνητικό και κλινικό έργο, διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και επαγγελματική καταξίωση στον τομέα εξειδίκευσης τους.

Θυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει τη μεγαλύτερη σε εύρος επιστημών ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ με τα ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα:

και τα ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα:

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET