ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ, που έπεσε από τον 9ο όροφο φοιτητικών εστιών!

Με μία τραγική είδηση από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεκινά η μέρα μας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της συμπρωτεύουσας, μία κοπέλα 22 ετών, έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ γύρω στις 22:30, πέφτοντας από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας. Το κτίριο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού Λέοντος Σοφού, λειτουργεί ως φοιτητική εστία […]

Neopolis Team

29 Νοεμβρίου, 2016

Με μία τραγική είδηση από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεκινά η μέρα μας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της συμπρωτεύουσας, μία κοπέλα 22 ετών, έχασε τη ζωή της χθες το βράδυ γύρω στις 22:30, πέφτοντας από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας.

Το κτίριο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης επί της οδού Λέοντος Σοφού, λειτουργεί ως φοιτητική εστία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στεγάζει φοιτητές του Ιδρύματος. Εικάζουμε λοιπόν, πως η άτυχη κοπέλα σπούδαζε στο ΑΠΘ, παρόλο που υπάρχουν πιθανότητες να πρόκειται για επισκέπτρια κάποιου διαμερίσματος.

Να προσθέσουμε πως αμέσως μετά την πτώση, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ωστόσο εκεί, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες αν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή κάτι άλλο, με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και να προχωρά σε ανακοινώσεις μόνο σε περίπτωση που έχει απτά στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός.

Ως Neopolis.gr, ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένεια και τους φίλους της 22χρονης το όνομα της οποίας παραμένει άγνωστο. Σε περίπτωση που γνωρίζετε κάτι παραπάνω για την υπόθεση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω mail, είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET