ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος που αγνοούταν εδώ και 10 ημέρες στη Θεσσαλονίκη!

Από τις 21 Φεβρουαρίου ο 17χρονος, Αλέξανδρος Τανίδης, αγννούνταν από την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Καθημερινά το amber alert έπαιζε στην τηλεόραση και στο μετρό της Αθήνας με τις ελπίδες όλων να βρεθεί σώος και αβλαβής. Σήμερα όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Ένα πτώμα εντοπίστηκε στις 11:30 το πρωί έξω απ’το νοσοκομείο Παπανικολάου, κι όπως επιβεβαιώθηκε […]

Neopolis Team

2 Μαρτίου, 2018

Από τις 21 Φεβρουαρίου ο 17χρονος, Αλέξανδρος Τανίδης, αγννούνταν από την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Καθημερινά το amber alert έπαιζε στην τηλεόραση και στο μετρό της Αθήνας με τις ελπίδες όλων να βρεθεί σώος και αβλαβής.

Σήμερα όμως τα νέα δεν ήταν ευχάριστα. Ένα πτώμα εντοπίστηκε στις 11:30 το πρωί έξω απ’το νοσοκομείο Παπανικολάου, κι όπως επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα ανήκει στον Αλέξανδρο.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ3, το πτώμα εντοπίστηκε εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου. Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ο ιατροδικαστής αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε κάποια εγκληματική ενέργεια και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και την αυτοκτονία.

Είναι γεγονός άλλωστε πως το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του κατά την περίοδο της εξαφάνισής του δήλωνε: «Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά ορατό το Βόρειο Σέλας στην Ελλάδα, για όσους το έχασαν την προηγούμενη φορά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΠΙΣΝ γεμίζει από αύριο (1/12) φωτάκια και μπαίνει σε xmas mood με πολλές εκδηλώσεις!

TECH NEWS

Wonderbox: Ένα πρωτότυπο κινηματογραφικό project εμπνευσμένο από τη Samsung Neo QLED 8K!

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Humanity Greece: Το Όραμα του Εθελοντισμού και η φωταγώγηση της Ελλάδας προς τιμή των εθελοντών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET