HAPPY BODY

Η νέα σειρά Nike SuperRep απογειώνει τις επιδόσεις σου στα προγραμμάτα fitness!

Το Nike Air Zoom SuperRep είναι ένα νέο καινοτόμο παπούτσι, ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες απαιτήσεις των προπονήσεων υψηλής έντασης.

Neopolis Team

13 Ιανουαρίου, 2020

Η συλλογή παπουτσιών SuperRep της Nike σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες επιδόσεων των αθλητών που παρακολουθούν προγράμματα fitness.

Κάθε μοντέλο – συμπεριλαμβανομένου του πρώτου μοντέλου της σειράς, του Nike Air Zoom SuperRep – ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου τύπου προπόνησης, ανεξάρτητα αν πρόκειται για προπόνηση boot camp ή spin. Τα συγκεκριμένα παπούτσια δημιουργήθηκαν με στόχο να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο τεχνογνωσίας που παρέχεται στους επαγγελματίες αθλητές, σε όλους τους λάτρεις των αθλητικών προγραμμάτων που προπονούνται σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

«Τα προγράμματα fitness είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η Jamie Jeffries, VP/GM της Nike Training.

Η προπόνηση είναι από μόνη της ένα άθλημα και τα μοντέλα της σειράς SuperRep της Nike έρχονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες επιδόσεων αυτών των δραστηριοτήτων.

Το Nike Air Zoom SuperRep είναι ένα νέο καινοτόμο παπούτσι, ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες απαιτήσεις των προπονήσεων υψηλής έντασης.

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (ΔΠΥΕ) περιλαμβάνει εναλλαγές μεταξύ περιόδων υψηλής έντασης και περιόδων χαλάρωσης. Συνδυάζει ποικιλία ασκήσεων – burpees, ασκήσεις με kettlebells, προβολές, mountain climbers, push-ups, βαθιά καθίσματα και πολλές άλλες – οι οποίες εκτελούνται με τέτοια σειρά, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν το μέγιστο αποτέλεσμα με τη μέγιστη προσπάθεια.

Το Nike Air Zoom SuperRep σχεδιάστηκε μετά από εκατοντάδες ώρες συμμετοχής και μελέτης προγραμμάτων fitness. Από την παρακολούθηση των προπονήσεων προέκυψε το συμπέρασμα ότι οι αθλητές επιλέγουν παπούτσια με μαξιλαράκια απορρόφησης κραδασμών ή παπούτσια που παρέχουν υποστήριξη, αλλά δεν υπήρχε κάποιο μοντέλο που να παρέχει τόσο απορρόφηση κραδασμών όσο και υποστήριξη, ειδικά για τις βασικές κινήσεις της ΔΠΥΕ.

Η χρήση Zoom Air στο μπροστινό μέρος του ποδιού όχι μόνο δημιουργεί μια δυναμική αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα παρέχει προστασία και καλύτερη ανταπόκριση στις συνεχόμενες επαναλήψεις.

Τα μαξιλαράκια απορρόφησης κραδασμών – ένα σύστημα δύο μονάδων κάτω από το μπροστινό μέρος του ποδιού – σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή σόλα του παπουτσιού βοηθούν το πέλμα να κινηθεί προς τα εμπρός, στην κατάλληλη θέση για τις περισσότερες όρθιες κινήσεις της ΔΠΥΕ. Το επάνω μέρος έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει τις πλευρικές κινήσεις, όπως πλάγια άλματα (skaters) και πλάγιες προβολές. Ο σχεδιασμός του «burpee break» παρέχει σταθερότητα σε ασκήσεις από θέση σανίδας και επιτρέπει τη φυσική κάμψη του πέλματος στα mountain climbers.

Το Nike Air Zoom SuperRep έχει ως σήμα κατατεθέν μια έντονη καμάρα κοντά στο ακροστήριγμα (μαξιλαράκι) του πέλματος, που αποτυπώνεται και στα δύο ακόμα πρωτότυπα μοντέλα της σειράς SuperRep, τα Nike SuperRep Cycle και Nike SuperRep Go.

Τα τρία μοντέλα μαζί δημιουργούν τη βάση για τη σειρά Nike SuperRep που θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2020 και μετά.

Το Nike Air Zoom SuperRep είναι διαθέσιμο από τις 2 Ιανουαρίου σε γυναικείο και ανδρικό στο nike.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Το Nike SuperRep Go λανσάρεται τον Απρίλιο και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του Nike SuperRep Cycle το καλοκαίρι.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΣΤΥΛ

Τα adidas Originals γιορτάζουν τρία classic sneakers με την καμπάνια «1000 BACK»!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

‘Sunshine guilt’: Δεν είσαι ο μόνος που νιώθει ενοχές όταν έξω έχει ήλιο, αλλά θες να σαπίσεις σπίτι!

ΣΤΥΛ

Basic κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET