ΟΜΟΡΦΙΑ

Η νέα limited συλλογή Old Spice Santorini, είναι αυτό χρειάζεται κάθε MAN φέτος το καλοκαίρι!

Κάνε ό,τι σου μυρίσει!

Neopolis Team

22 Ιουλίου, 2020

«Mαν μου, το να μπορείς να κλείνεις το καλοκαίρι μέσα σε ένα μπουκάλι.. είναι ΜΑΝγκιά! Καλοκαιράκι λοιπόν… κάνε ό,τι σου μυρίσει… με Old Spice Santorini!»

Το Old Spice, το brand που όλοι ξέρουμε για τον αστείο του χαρακτήρα, μας παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι τη νέα, limited συλλογή Old Spice Santorini. Η νέα αυτή συλλογή είναι εμπνευσμένη από την άγρια ομορφιά και το τοπίο της Σαντορίνης, ενός νησιού που κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών απ’ όλο τον κόσμο.

Η limited συλλογή Old Spice Santorini περιλαμβάνει αφρόλουτρο, αποσμητικό και αποσμητικό spray, ώστε ο κάθε ΜΑΝ να μπορεί να ταξιδέψει νοερά στο πανέμορφο ελληνικό νησί, ακόμα κι αν ψήνεται μέσα στον καύσωνα της πόλης, πάντα όμως μυρίζοντας… ΜΑΝταστικά!

 

To Old Spice αποτελεί την επιτομή του ανδρικού αρώματος, με μία ιστορία που ξεκινάει από το 1938, ενώ ταυτόχρονα, η υπερβολική αισθητική του έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν, το οποίο αρέσκεται να κάνει πλάκα με τον ίδιο του τον εαυτό. Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει αφρόλουτρα, αποσμητικά και after shave lotions, το Old Spice δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στην ανδρική κουλτούρα, υπενθυμίζοντας καθημερινά το πρώτο διάσημο slogan του: IF YOUR GRANDFATHER HADN’ T WORN IT, YOU WOULDN’ T EXIST.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Η DUST+CREAM έκανε την Αναστασία πιο «Όμορφη» από ποτέ στο νέο της video clip!

ΣΤΥΛ

Το Pyjama Party της Tezenis είχε τα πιο cozy vibes με πρωταγωνιστή τη νέα pyjama collection!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τρία πράγματα να προσέξεις στα 20 σου για να μειώσεις τον κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET