Τιβί

Πριν το My Style Rocks, η Σελένη είχε πρωταγωνιστήσει στις «Αμφιβολίες» του Alpha!

Ariana what are you doing here?

Στέλα Τσάναϊ

12 Απριλίου, 2023

Κάθε reality που σέβεται τον εαυτό του έχει έναν απαράβατο κανόνα: Να ψαρεύει παίκτες με εμπειρία. Θες από προηγούμενο reality; Θες από τηλεοπτική σειρά ή από Youtube/TikTok; Σε κάθε περίπτωση, η προϋπηρεσία στο φακό δίνει έξτρα πόντους στους/στις υποψήφιους/ες συμμετέχοντες/ουσες.

Ε, το My Style Rocks δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Εκεί, λοιπόν, που τσέκαρα μία-μία τις παίκτριες (και ποιος δε λατρεύει ατελείωτο τσαγάκι;) μερικά πρόσωπα μου φάνηκαν ιδιαίτερα γνώριμα. Πέρα από τη Χριστιάννα που την έχουμε δει ξανά στο GNTM και την Πόπη Παγούδη στο TikTok, έρχεται ακόμα μία διαγωνιζόμενη να μας επιβεβαιώσει τον κανόνα! (Πέφτουμε από τα σύννεφα #νοτ)

Η Σελένη Φωτιάδη δεν μπορεί ούτε αυτή να λάβει υποψηφιότητα πρωτοεμφανιζόμενης, καθώς έχει προϋπηρεσία στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, έχει κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στις Αμφιβολίες («Οικογενειακές Ιστορίες» DUPE) και κάπως έτσι όλα βγάζουν νόημα!

Η νυν παίκτρια του MSR πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο «Ο παράξενος σύντροφος της μητέρας μου», όπου υποδύθηκε την κόρη της οικογένειας. Οριακά δεν την αναγνωρίσαμε με ανοιχτά τα μάτια, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι πρόκειται για εκείνη.

Τώρα που ξέρουμε το μυστικό της, προτείνουμε να δημιουργήσει ένα concept στο παιχνίδι βασισμένο στη συμμετοχή της στη σειρά. Ίσα που προλαβαίνει πριν τελειώσει η σεζόν, just sayin’.

Παρότι μας έκανε εντύπωση η εμφάνισή της στις «Αμφιβολίες», έπρεπε να το περιμένουμε. Για την ακρίβεια, μας είχε ενημερώσει η ίδια, καθώς πέρα από δικηγόρος, Instagrammer και εκδότρια δύο βιβλίων (ένα μυθιστόρημα και μία ποιητική συλλογή), η Σελένη δηλώνει και επαγγελματίας ηθοποιός και performer. Ευτυχώς που είχε γραμμένο σενάριο στη συγκεκριμένη παραγωγή, γιατί στο My Style Rocks χάνουμε κάθε επαφή μετά τις 10 πρώτες λέξεις (συνονθύλευμα iykyk)!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Υποκριτικές ικανότητες τσεκ. Νομική τσεκ. Styling τσεκ. Η Σελένη Φωτιάδη πληροί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει η επόμενη επαγγελματίας παίκτρια reality!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET