ΟΜΟΡΦΙΑ

Ζήσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο ντους και προστάτευσε το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου με τα αφρόλουτρα Dove!

Τα αφρόλουτρα Dove με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και με ισορροπημένο pH, καθαρίζουν απαλά και θρέφουν την επιδερμίδα μας, ενώ παράλληλα σέβονται το μικροβίωμά της, αφού είναι ήπια όσο το νερό.

Neopolis Team

1 Αυγούστου, 2019

Για όλες τις γυναίκες, η περιποίηση της επιδερμίδας είναι μια πράξη φροντίδας που μας χαλαρώνει και αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς μας!

Σε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης και αυτο-φροντίδας, το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, αλλά και όλα τα αφρόλουτρα Dove είναι δίπλα μας, καθαρίζοντας απαλά και θρέφοντας την επιδερμίδα με τη μοναδική σύνθεσή τους!

Μια σύνθεση που παράλληλα σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδα μας.

Γιατί όμως το μικροβίωμα είναι τόσο σημαντικό και πώς τα αφρόλουτρα Dove το προστατεύουν;

Με απλά λόγια, το μικροβίωμα είναι η εξωτερική προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας και παράλληλα, είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου μικροβιώματος, που βρίσκεται συνολικά στο σώμα. Δεν μπορούμε να το δούμε, αλλά είναι εκεί και προστατεύει την επιδερμίδα μας από όσα αντιμετωπίζει καθημερινά – από τις σκληρές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μέχρι την αποτρίχωση με κερί και την απολέπιση. Γι’ αυτό, η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με την προστασία του μικροβιώματος!

Τα αφρόλουτρα Dove με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και με ισορροπημένο pH, καθαρίζουν απαλά και θρέφουν την επιδερμίδα μας, ενώ παράλληλα σέβονται το μικροβίωμά της, αφού είναι ήπια όσο το νερό. Επιπλέον, το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχουν, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, προσφέρει στην επιδερμίδα μας την περιποίηση που χρειάζεται αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή!

Ζήσε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο ντους και παράλληλα, προστάτευσε το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου με τη σειρά αφρόλουτρων Dove!

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΣΤΥΛ

5 ιδέες να στιλιζάρεις το cargo παντελόνι για κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ!

HAPPY BODY

9 πράγματα που σου φαίνονται περίεργα στο στήθος σου, όμως είναι φυσιολογικά!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το 85% όσων μας προβληματίζουν δε θα συμβούν ποτέ, τσάμπα αγχωνόμαστε δηλαδή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET