Τιβί

Μόλις είδαμε το trailer του My Style Rocks 2, και ξεχειλίσαμε ….ποιότητα!

Έχουμε πια την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του My Style Rocks 2. Ήταν το μοναδικό στοιχείο που δεν γνωρίζαμε, μέχρι σήμερα όμως, αφού ο ΣΚΑΪ πέταξε στο ελληνικό διαδίκτυο το trailer και την αλήθεια μας θα την πούμε, θα πέσει πολύ γέλιο φέτος. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και να τη […]

Δήμητρα Πραντάλου

7 Σεπτεμβρίου, 2018

Έχουμε πια την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του My Style Rocks 2. Ήταν το μοναδικό στοιχείο που δεν γνωρίζαμε, μέχρι σήμερα όμως, αφού ο ΣΚΑΪ πέταξε στο ελληνικό διαδίκτυο το trailer και την αλήθεια μας θα την πούμε, θα πέσει πολύ γέλιο φέτος.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και να τη συμπάθησε ο κόσμος από τη συμμετοχή της στο Survivor, δεν κάνει ρε παιδιά για το ρόλο της παρουσιάστριας. Δεν το ‘χει, τι να κάνουμε, και κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είναι όλα για όλους.

Καλύτερα να συνεχίσει την επαγγελματική της καριέρα ως Φιλολόγος, μιας και πέρυσι το πήρε ζεστά και έκανε την πρακτική της άσκηση, απ΄το να συνεχίσει να γίνεται περίγελος. Για να μη βγάζουμε χολή όμως, ίσως απλά να μην της ταιριάζουν αυτού του είδους οι εκπομπές που παρουσιάζει, ίσως να πρέπει να το αναζητήσει λίγο πρώτα.

Πάντως βλέποντας το trailer, μας ξένισε πολύ η παρουσία της, αλλά ας μη βιαστούμε να την κρίνουμε πριν παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο.

Το οποίο δεν αργεί καθόλου, διότι η επίσημη πρεμιέρα είναι τελικά τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 16:00. Εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, είδαμε και την κριτική επιτροπή αλλά και τις 11 παίκτριες.

Δες το trailer και περιμένουμε τα δικά σου σχόλια:

https://www.instagram.com/p/BnauEy_jAgK/?taken-by=skaitv.gr

FUN ZONE

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

BINGE WATCHING

‘Maestro’: Στο Τop10 του παγκόσμιου Netflix βρίσκεται η σειρά του Παπακαλιάτη!

Μουσική

Release Athens x SNF Nostos: Ο Central Cee έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ στις 20 Ιουνίου!

FOODIES

6 αλμυρά και γλυκά σνακ που μπορείς να φτιάξεις με ψωμί του τοστ πέρα από… τοστ!

EVENTS

Σymposio Festival: Η Βαρβάκειος πλημμυρίζει γεύση, μουσική και τέχνη στις 19 Μαρτίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET