ΕΛΛΑΔΑ

Έτσι θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά, για να κάνεις κι εσύ τα κουμάντα σου!

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η 24η απεργία στην οποία θα προβούν λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος την ημέρα της Πρωτομαγιάς, καθώς οι εργαζόμενοι των παραπάνω φορέων, θα συμμετάσχουν στις καθιερωμένες απεργιακές κινητοποιήσεις. Αν θυμάσαι, σου προτείναμε να παρατείνεις τις διακοπές σου στο χωριό για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία κι ελπίζουμε να μας άκουσες, γιατί […]

Neopolis Team

30 Απριλίου, 2019

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η 24η απεργία στην οποία θα προβούν λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος την ημέρα της Πρωτομαγιάς, καθώς οι εργαζόμενοι των παραπάνω φορέων, θα συμμετάσχουν στις καθιερωμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αν θυμάσαι, σου προτείναμε να παρατείνεις τις διακοπές σου στο χωριό για να γλιτώσεις την ταλαιπωρία κι ελπίζουμε να μας άκουσες, γιατί μόλις έσκασε νέα είδηση, με το μετρό να ανακοινώνει επίσης στάση εργασίας κι αραίωση των δρομολογίων, κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Κάπως έτσι λοιπόν, οι μετακινήσεις μας γίνονται ακόμη πιο δύσκολες.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Μετρό έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Στη συνέχεια, δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 10′ λεπτά ως τις 17:00, ενώ θα ακολουθήσουν συρμοί κάθε τέταρτο (ανά 15′) ως τη λήξη της βάρδιας.

Δε θα πραγματοποιούνται ωστόσο δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο στη γραμμή 3 του Μετρό, καθώς οι συρμοί δε θα κινούνται μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας κι Αεροδρομίου όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας του Προαστιακού. Αντίστοιχα, δε θα πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου την Πρωτομαγιά.

Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα κινούνται ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με τα δρομολόγια να είναι προγραμματισμένα να αναχωρούν ανά 20 λεπτά.

Ποιοι δρόμοι της πρωτεύουσας θα «κλείσουν» αύριο;

Εκτός απ’ όσους επιλέγουν τις Συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι οδηγοί της πρωτεύουσας. Κι αυτό, διότι είναι πολλοί οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστή κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, 1η Μαΐου 2019:

Η πρώτη συγκέντρωση (ΠΑΜΕ) ξεκινά στο Σύνταγμα στις 10:30.

Την ίδια ώρα θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στο Μουσείο επί της οδού Πατησίων οι αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Λίγο αργότερα κι ώρα 11:00, μέλη των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Όπως έχει ανακοινώσει η Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται στους δρόμους όπου θα πραγματοποιούνται οι απεργιακές συγκεντρώσεις και πιο συγκεκριμένα στις οδούς: Πατησίων, Σταδίου, Πανεπιστημίου αλλά και γύρω από τις πλατείες Συντάγματος κι Ομόνοιας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET