ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 μηνύματα που θα λάβεις και αποδεικνύουν ότι το αγόρι σου είναι… υπέροχο!

Εάν είσαι τόσο τυχερή ώστε να έχεις ένα αγόρι που να σου δείχνει κάθε ώρα και λεπτό πόσο ξεχωριστή είσαι γι’ αυτόν, τότε είναι σίγουρο ότι θα είναι μάστερ και στα μηνύματα που σου στέλνει. Αν σου στέλνει κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω μηνύματα, τότε είναι βέβαιο πως στο μέλλον θα χρειαστείς μπότοξ, γιατί χαμογελάς […]

Θεώνη Σταματοπούλου

2 Σεπτεμβρίου, 2016

Εάν είσαι τόσο τυχερή ώστε να έχεις ένα αγόρι που να σου δείχνει κάθε ώρα και λεπτό πόσο ξεχωριστή είσαι γι’ αυτόν, τότε είναι σίγουρο ότι θα είναι μάστερ και στα μηνύματα που σου στέλνει.

Αν σου στέλνει κάποιο ή κάποια από τα παρακάτω μηνύματα, τότε είναι βέβαιο πως στο μέλλον θα χρειαστείς μπότοξ, γιατί χαμογελάς τόσο πολύ όταν τα διαβάζεις που θα κάνεις ρυτίδες. Και σοβαρά, αν βρεις ένα τέτοιο χρυσό αγόρι, πρόσεχε το σαν την ζωή σου:

1. «Καλημέρα, όμορφη!»

Ποια δεν θέλει να ξεκινάει τη μέρα της ξέροντας ότι: α) το αγόρι της την σκέφτεται από το πρώτο κιόλας λεπτό που ξυπνάει και β) πως τη θεωρεί όμορφη; Είναι μία διπλή τόνωση του εγώ σου που θα σε κάνει να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τις καλύτερες προϋποθέσεις και ανεβασμένη διάθεση.

2. «Πώς πήγε το ραντεβού σου στον οδοντίατρο/γιατρό;»

Είχες μία δύσκολη εμπειρία και το αγόρι σου θυμήθηκε να σε ρωτήσει πώς πήγε. Είναι τόσο όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου που ενδιαφέρεται για σένα και σε υποστηρίζει.

3. «Ανυπομονώ να σε δω.»

Γνωρίζοντας ότι το αγόρι σου συνεχίζει να ανυπομονεί το ίδιο για να σε συναντήσει μετά από μήνες σχέσης που είστε μαζί είναι το πιο όμορφο και γλυκό συναίσθημα.

raw

4. «Θα είμαι εκεί σε 5 λεπτά.» (και το εννοεί)

Όταν είναι εκείνος και όχι εσύ, που στέλνει για να επιβεβαιώσετε την ώρα του ραντεβού σας και μάλιστα σε πληροφορεί ότι θα βρεθείτε μία συγκεκριμένη ώρα και όντως το εννοεί, τότε κράτα τον σαν φυλαχτό.

5. «Θέλω να μιλήσουμε από κοντά γι’ αυτό.»

Μερικά πράγματα δεν είναι να λέγονται από μηνύματα. Όπως για παράδειγμα, όταν πρόκειται να εμπλακείτε σε έναν καβγά ή όταν πρόκειται να σου πει «Σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά. Μία σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση γίνεται μόνο πρόσωπο με πρόσωπο.

6. «Οι φίλοι μου σε συμπαθούν απίστευτα.»

Είναι πολύ σημαντικό να σου πει το αγόρι σου πως οι φίλοι του ανυπομονούν να σε γνωρίσουν, αλλά ακόμη πιο σημαντικό να σου πει ότι σε συμπαθούν απίστευτα αφού σε έχουν γνωρίσει.

friend

7. «Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο.»

Όταν το αγόρι σου λέει ότι η σχέση σας τον έχει ήδη διαμορφώσει σε έναν καλύτερο άνθρωπο και σε ευχαριστεί για την παρουσία σου στη ζωή του, είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι σε βλέπει πολύ πολύ σοβαρά.

8. «Λυπάμαι που σε έκανα να νιώσεις έτσι…»

Εσύ και ο φίλος σου είχατε έναν καβγά και εν τέλει, τα ξαναβρήκατε. Και σκέψου στη συνέχεια, να λάβεις αυτό το γλυκό μήνυμα, με εκείνον να απολογείται για το γεγονός ότι σε έκανε να στενοχωρηθείς, πληγωθείς ή νιώσεις άσχημα. Ένας άνθρωπος που νοιάζεται τόσο πολύ για σένα και θέλει να ξέρει ότι είσαι πραγματικά καλά, αξίζει ένα καταπληκτικό σεξ επανασύνδεσης.

9. «Σε σκέφτομαι!»

Ίσως φαίνεται κλισέ, αλλά σαν μήνυμα είναι ξεκάθαρα to the point. Ξέροντας ότι σε ανύποπτες στιγμές το αγόρι σου έχει το μυαλό του σε εσένα, είναι τρομερά σέξι.

all-the-time

10. «Παρήγγειλα πίτσα χωρίς μανιτάρια που δεν σου αρέσουν, αλλά με έξτρα τυρί.»

Είχες μία απαίσια μέρα στη σχολή ή στη δουλειά και πραγματικά το μόνο που θα μπορέσει να σου φτιάξει τη διάθεση είναι το φαγητό. Τουλάχιστον για εμένα, αυτό ισχύει. Είναι τόσο υπέροχο να λάβεις αυτό το μήνυμα από το αγόρι σου, ο οποίος θα σκεφτεί ότι είσαι αλλεργική στα μανιτάρια, αλλά δε θα διστάσει να προσθέσει λίγο παραπάνω παχυντικό τυρί στην παραγγελία. Πόσο πιο ευτυχισμένη να σε κάνει πια;

 

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET