BINGE WATCHING

Η Millie Bobby Brown γράφει ιστορία ως η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20!

Με το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για το Enola Holmes 2!

Πίσω στα δικά μας εφηβικά χρόνια (όχι και τόσο μακριά), δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι υπάρχει χαρτζιλίκι άνω των 5 ευρώ. Αυτό φυσικά όταν δεν είσαι παιδί του star system και δεν πρωταγωνιστείς στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix, aka ‘Stranger Things’. Τότε, έχεις κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτείς… 10 εκατομμύρια και να τα πάρεις κιόλας.

Η Millie Bobby Brown που λέτε, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20 και μας έκανε να ξανασκεφτούμε όλες μας τις αποφάσεις – και των γονιών μας. Ειδικά οι τελευταίοι, φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης που στα 13 μας δε μας έστειλαν για κάστινγκ κάποιας σειράς/ταινίας ώστε σήμερα να μη στηριζόμαστε στα μπουρμπουάρ της σεζόν.

Όσο εμείς μετράμε το κάθε σεντ για να βγάλουμε το μήνα, η 18χρονη Millie γίνεται η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κάτω των 20, χάρη στη νέα της ταινία ‘Enola Holmes 2’. Πέρα του ότι το πρώτο μέρος έκανε επιτυχία, στο ενδιάμεσο προβλήθηκε και η 4η σεζόν του ‘Stranger Things’, ενώ γενικότερα η πρωταγωνίστρια έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό όνομα, ικανό να γεμίζει με τέτοια ποσά από δουλειές της.

Και παρόλο που τα 10 εκατομμύρια είναι λεφτά που αρκούν για να συνταξιοδοτηθείς από τα 18 σου και να κάνεις ό,τι θέλεις στη ζωή σου, να σημειώσουμε πως είναι μόνο ένα μέρος του ξεκινήματος της ηθοποιού! Η Millie Bobby Brown έχει πολύ πιο φουσκωμένο λογαριασμό κι αυτό γιατί από την πρώτη της εμφάνιση στο Netflix μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κλείσει πολλές δουλειές.

Για να το πάρουμε όμως από την αρχή, σύμφωνα με το Deadline, η 18χρονη είχε λάβει μαζί με το υπόλοιπο συνομήλικο καστ του ST, 30.000$/επεισόδιο για τις δύο πρώτες σεζόν. Με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, αυτό ισούται με 510.000$. Στην 3η σεζόν το ποσό αυξήθηκε στα 250.000$/επεισόδιο, άρα 2.000.000$ συνολικά, ενώ μην ξεχνάμε ότι μόλις προβλήθηκε ο 40ς κύκλος κι αναμένουμε και τον 5ο.

Έχοντας χτίσει όνομα ωστόσο, το παραπάνω δεν ήταν και το μοναδικό της εισόδημα όλο αυτόν τον καιρό. Η Millie συγκεκριμένα, έκλεινε ταυτόχρονα συνεργασίες με Calvin Klein, Louis Vuitton, Converse και το IMG models, ενώ ανέπτυξε και το δικό της brand ομορφιάς.

Από κινηματογραφικής πλευράς, την είδαμε να παίζει στο Godzilla, για το οποίο πληρώθηκε 1.000.000$. Λίγο αργότερα, ήρθε και το πρώτο μέρος του ‘Enola Holmes’, το οποίο της χάρισε 6,1 εκατομμύρια δολάρια (ξεκίνησαν τα πολύ μεγάλα ποσά). Ακόμα κι αυτό όμως είναι λίγο μπροστά στην επιταγή που έλαβε για την επιστροφή στον ίδιο ρόλο, για τον οποίο λέγεται πως κατάφερε να εξασφαλίσει 7,5 εκατομμύρια δολάρια, με το Variety ωστόσο να αποκαλύπτει πως πρόκειται για στρογγυλά 10!

Όλα αυτά είναι μόνο η αρχή για τη Millie, η οποία δεν έχει μπει καν στην τρίτη δεκαετία ζωής της! Ξεκινώντας από το 2023, έχει ήδη μερικές κλεισμένες δουλειές, μεταξύ των οποίων και το ‘Damsel’, όπου υποδύεται την πριγκίπισσα.

Btw, η Margot Robbie μόλις έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός χάρη στη νέα ταινία της ‘Barbie’. 

Και τώρα μας συγχωρείτε, έχουμε να κλάψουμε τη μοίρα μας πάνω από τον κατώτατο μισθό μας.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET