Τιβί

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είχε κάνει πέρασμα από τα Ζουζούνια»!

Όλοι από κάπου ξεκινάνε!

Neopolis Team

15 Σεπτεμβρίου, 2023

Ήμασταν today years old όταν μάθαμε ότι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης – ο πρωταγωνιστής του «Μαύρου Ρόδου» που είχε κάνει σπίτι του το fyp σου μία περίοδο – είχε προϋπηρεσία στην τηλεόραση.

Κι ούτε πρόκειται να το καταλαβαίναμε σύντομα, αν το TikTok δεν έκανε τα μαγικά του για άλλη μία φορά. Τα χρόνια έχουν περάσει και έχουν κάνει τις αλλαγές τους και ο ηθοποιός δε θυμίζει σε τίποτα το παιδάκι-μέλος των Ζουζουνιών.

@zouzouniaeditsgr μολις το εμαθα-🫢#zouzounia #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage #foryoupage ♬ original sound – zouzounia🐞

Μπορεί να γνωρίσαμε τον 28χρονο Μιχαήλ από τη μίνι σειρά «42°C», και ακόμα καλύτερα, στο «Μαύρο Ρόδο», αλλά μόλις ανακαλύψαμε ότι τον ξέραμε από πολύ πιο πριν, όταν βαϊμπάραμε με τα Ζουζούνια κάτι πρωινά Σαββάτου στα 7 μας.

Χωρίς να έχουμε ιδέα, σε ένα από αυτά τα κομμάτια τον είδαμε να πρωταγωνιστεί και συγκεκριμένα στο βίντεο κλιπ της «Χιονάτης» όπου τραγουδάει μαζί με τους νάνους υποδυόμενος τον πρίγκιπα.

Κι εμείς είχαμε second thoughts για το αν είναι σίγουρα το ίδιο άτομο, μιας και τίποτα δε θυμίζει τον σημερινό Μιχαήλ. Μάλλον δε θέλουμε να παραδεχτούμε ότι μας πήραν τα χρόνια, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγαλώσει κι εμείς το ίδιο…

FUN ZONE

EVENTS

Από το Κέιπ Τάουν στο Τόκυο και από τη Λίμα στο Περού, το Red Bull Showrun κατέφθασε στη Θεσσαλονίκη!

BINGE WATCHING

Πέθανε ο Μichael Gambon, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντάμπλντορ στο Χάρι Πότερ!

Τιβί

«Ψυχοκόρες»: Η ελληνική σειρά που σε καθηλώνει με την πλοκή και το cast της!

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET