BINGE WATCHING

Μία από τις υποθέσεις του Unsolved Mysteries έχει ήδη εξελίξεις, ίσως φτάνουμε στη λύση της!

Το FBI μάλιστα προχώρησε σε εκταφή της σορού μετά από 16 χρόνια!

Δήμητρα Πραντάλου

26 Ιουλίου, 2020

Mετράμε μόνο μερικές εβδομάδες από την πρεμιέρα του Unsolved Mysteries στo Netflix, της σειράς που παρουσιάζει αληθινές υποθέσεις οι οποίες έχουν παραμείνει ανεξιχνίαστες μέχρι σήμερα κι απ’ ό,τι φαίνεται, η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη μεγάλη.

Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι θεατές ένιωσαν λίγο Sherlock Holmes, εξού και στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει διάφορα threads για όλες τις υποθέσεις, με τον καθένα να γράφει την τεκμηριωμένη άποψή του.

Μάλιστα στο unsolved.com, την ιστοσελίδα που οι δημιουργοί της σειράς καλούν τον κόσμο στο τέλος κάθε επεισοδίου να ενημερώσει για οτιδήποτε μπορεί να γνωρίζει γύρω από κάθε υπόθεση, έχουν ήδη γίνει αναφορές σχετικά με τον Γάλλο Xavier Dupont de Ligonnès, τον τύπο που ξεκλήρισε την οικογένειά του και εξαφανίστηκε από προσώπου Γης, για θέαση του σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Ωστόσο, η υπόθεση που έχει λάβει τα περισσότερα emails και tips μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Terry Dunn Meurer, μία εκ των δημιουργών της σειράς, είναι αυτή του Alonzo Brooks, που πιθανόν να δολοφονήθηκε λόγω φυλετικού μίσους, όπως όλοι σκεφτήκαμε όταν είδαμε το επεισόδιο «No Ride Home».

Ο Alonzo Brooks εξαφανίστηκε το 2004, μετά από επίσκεψη σε ένα πάρτι μιας απομονωμένης φάρμας, στα περίχωρα του La Cygne, στο Κάνσας. Σύμφωνα με το FBI, η περιοχή ήταν αρκετή συντηρητική, και στο πάρτι ο Alonzo ήταν ο ένας από τους μόλις τρεις μαύρους επισκέπτες. Την επόμενη μέρα, όταν διαπιστώθηκε πως δεν επέστρεψε στο σπίτι, οικογένεια και φίλοι επικοινώνησαν με τις αρχές και αναφορικά με τις έρευνες, ο Brooks αναζητούσε να βρει κάποιον από τους παρευρισκομένους για να τον γυρίσει σπίτι εκείνο το βράδυ. Οι φίλοι του την είχαν κάνει με ελαφρά για άλλο πάρτι.

Κανείς από το πάρτι δεν έδωσε πληροφορίες στην αστυνομία, ενώ ένα μήνα αργότερα εντοπίστηκε το πτώμα του σε ένα ρυάκι κοντά στη φάρμα. Έγινε λόγος ακόμα και να μετακινήθηκε η σορός, μιας και η περιοχή εκεί είχε χτενιστεί.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, αρκετοί συνδρομητές τα έριξαν στους φίλους του που ενδεχομένως να κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του Brooks, ενώ την Τρίτη που μας πέρασε, το FBI προχώρησε μέχρι και στην εκταφή του, για περαιτέρω έρευνα.

Ανακοινώθηκε δε, πως θα δοθεί αμοιβή ύψους $100.000 για όποιον από τους επισκέπτες του πάρτι δώσει περισσότερες πληροφορίες.

https://www.instagram.com/p/CDCtbDvlfbh/

Επιπλέον, σημαντική εξέλιξη ήταν κι αυτή από μία εντομολόγο που επικοινώνησε με τους παραγωγούς και έδωσε ένα tip στην υπόθεση.

«Κοιτούσε κάποιες φωτογραφίες από τα ρούχα του Alonzo όπου υπήρχαν σκουλήκια. Μας είπε ότι αυτά τα σκουλήκια μπορούν συχνά να εξηγήσουν πόσο καιρό είναι εκτεθειμένο ένα σώμα», δήλωσε η Meurer. Κι αυτό είναι ένα πολύ βοηθητικό στοιχείο, μιας και παραμένει γρίφος ακόμα και ο χρόνος που βρισκόταν η σορός στο ρυάκι.

Υπενθυμίζω πως η σειρά θα προχωρήσει και σε 2η σεζόν, όπου οι ιστορίες θα συνεχίσουν να είναι επικεντρωμένες σε αληθινούς ανθρώπους που βίωσαν το αδιανόητο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το ξεπεράσουν, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα. 

FUN ZONE

Τιβί

Τα νέα είναι ΣΥΓΚΛΟ: Το GNTM επιστρέφει στο Star μετά το διάλειμμα που έκανε πέρσι!

PLACES TO BE

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ, κάθε Τετάρτη μέχρι τις 4/09!

Μουσική

Το κλιπ του ‘Ah Thalassa’ μας κέρασε η Μαρίνα για τη γιορτή της, με ένα σημαντικό μήνυμα!

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET