Τιβί

Με σεντονάκι στο ‘Thank you, Next’, απάντησε η Σία μετά την αποχώρησή της από το Bachelor!

«Κανείς δε λέει όχι στη θεά Σία»

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

12 Δεκεμβρίου, 2020

Τελικά στο χθεσινό επεισόδιο ο Παναγιώτης ξαπόστειλε τη Σία ή η Σία τον Παναγιώτη; Ξέρει κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα;

Πάντως, με σιγουριά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι παίχτηκε, γιατί παρότι το κόνσεπτ θέλει τον μπάτσελορ να επιλέγει ποια θα μείνει και ποια θα φύγει (αναλόγως με τα συναισθήματα που έχει για την καθεμία), χθες είδαμε τη Σία να κάνει σκηνή και να περνάει από τεστάκι τον Παναγιώτη.

Το στιγμιότυπο αυτό πέρα από highlight του χθεσινού επεισοδίου για εμάς, ήταν και η καταδίκη της μεταξύ τους σχέσης, μιας και ο μπάτσελορ δεν κατάφερε να το περάσει επιτυχώς.

Με το τέλος της τελετής των ρόδων λοιπόν, μείναμε λίγο με την απορία για το αν τη χθεσινή αποχώρηση την προκάλεσε η ίδια, γιατί όπως έκανε γνωστό «Τη Σία δεν την αφήνει κανένας να περιμένει» ή αν ήταν απόφαση του εργένη. Και συνεχίζουμε να την έχουμε ακόμα και τώρα, μετά το σεντονάκι της στο Thank you, Next.

Τόσες και τόσες ιστορίες έχουν ειπωθεί εκεί, δε γινόταν να λείπει το τέλος αυτού του μεγάλου love story που εκτυλίχθηκε μπροστά στις οθόνες μας. Έτσι, το κορίτσι που κάποια πρώτα σπόιλερ ήθελαν νικήτρια, μοιράστηκε το δικό της TYN, απαντώντας διακριτικά ωστόσο με τον ίδιο τρόπο στο υστερόγραφό της.

Ίσως και να μη μάθουμε ποτέ λοιπόν τι έγινε, αλλά πιο πολύ ξέρετε τι πονάει; Ότι στα επόμενα επεισόδια δε θα ξαναδούμε αυτές τις ωραία παιγμένες υστερίες της Σίας. Η χθεσινοβραδινή ήταν το αποκορύφωμά της, με το οποίο δεν περάσαμε μόνο εμείς καλά αλλά φάνηκε ότι και το ζευγαράκι το διασκέδασε, όσο κι αν προσπάθησε να το κρύψει. Ήταν όμως και η τελευταία της φορά που έδωσε τέτοιο ρεσιτάλ, και μετά την Εριέττα με τις επικές ατάκες της, έφυγε άλλο ένα πρόσωπο που έδινε παραπάνω ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ας ελπίσουμε η Ραφαέλα να έχει καμιά ιστορία ακόμα με εξωγήινους να διηγηθεί, γιατί προβλέπονται ανιαρά τα επόμενα επεισόδια… 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET