Τιβί

The Bachelor: Οι παίκτριες που έκαναν το πέρασμά τους από το GNTM προτού διεκδικήσουν τον εργένη!

Δουλίτσα εεε... ριάλιτι να υπάρχει.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

11 Σεπτεμβρίου, 2020

Έχει γίνει πια παράδοση, κάθε φορά που κάνει πρεμιέρα ένα νέο ριάλιτι στην τηλεόραση, να αναρωτιόμαστε πού έχουμε ξαναδεί ορισμένα πρόσωπα. Και σχεδόν πάντα, δεν πρόκειται για ιδέα μας, αλλά ισχύει όντως ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν είναι και η πρώτη τους μπροστά από τις κάμερες.

Έχουν διεκδικήσει προ πολλού τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν και πάνε να χτίσουν καριέρα στη μικρή οθόνη, ως παίκτες ριάλιτι αρχικά και στη συνέχεια… όπου τους βγάλει ο δρόμος. Δεν έχουν αποκατασταθεί και λίγοι αφού έκαναν την έξοδό τους από κάποιο παιχνίδι, δεν τους αδικούμε.

Οι χθεσινές παλιές γνώριμες λοιπόν, που στύβαμε το κεφάλι μας να θυμηθούμε πού τις έχει ξαναπάρει το μάτι μας, ακούν στο όνομα Μαριεύη και Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/CE-JqVzFw1s/

https://www.instagram.com/p/CE97xl_FBn8/

Οι δύο κοπέλες, προτού διεκδικήσουν τον μπάτσελορ (όπως τον αποκαλούν όλες για κάποιο λόγο), διεκδίκησαν μια θέση στο GNTM, την οποία αφού δεν πήραν, προχώρησαν στο plan B, αλλιώς, στο επόμενο ριάλιτι.

Να πούμε βέβαια πως και ο εργένης του παιχνιδιού έχει προσπαθήσει ξανά να χτίσει ένα όνομα μέσω του Nomads, αλλά μάλλον δεν του βγήκε, οπότε είπε να το παλέψει και μέσω του The Bachelor. Ας ελπίσουμε τα παιδιά να το καταφέρουν αυτή τη φορά, γιατί φαίνεται ότι πέφτει προσπάθεια.

Επιστρέφοντας όμως στα κορίτσια της υπόθεσης, η 21χρονη Μαριεύη από την Κρήτη, μία από τις ελάχιστες κοπέλες που δεν ακούστηκε και τόσο στη χθεσινοβραδινή μάχη που δόθηκε για λίγα λεπτά κουβέντας με τον Παναγιώτη, έκανε ένα πέρασμα από το GNTM τo 2018, κάπως αποτυχημένο ομολογουμένως, καταφέρνοντας να πάρει 4 όχι. Ήταν όμως αυτό ένα χτύπημα που την έκανε να πει «ποτέ ξανά τηλεόραση»; Σαφώς και όχι, αφού πλέον τη βλέπουμε να διεκδικεί την καρδιά του εργένη μας. 

Η 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου από την άλλη, το ακριβώς αντίθετο της πράας και πολιτισμένης παρουσίας, είχε κάνει επίσης την απόπειρά της να διεκδικήσει τον τίτλο του next top model, την ίδια χρονιά με την προαναφερθείσα, αποτυγχάνοντας όμως από πολύ νωρίς, λαμβάνοντας 4 dislikes από την κριτική επιτροπή. Κι αν δυσκολεύτηκε να χωνέψει μία φορά την απόρριψη των κριτών, τα πράγματα θα είναι δύσκολα σε περίπτωση που το κάνει κι ο μπάτσελορ…

Σαν επιπρόσθετη πληροφορία της ημέρας, όπως αποκαλύπτεται και στην οντισιόν της στο GNTM, η ίδια υπήρξε και πρώην του Παντελή Παντελίδη, οπότε συν ένας λόγος να τη μάθουμε. 

Κατά τ’ άλλα, πώς τα είδατε τα πράγματα χθες; 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Το Παπακαλιάτης supremacy έφτασε ως το ABC News χάρη στη διεθνή επιτυχία του «Μαέστρο»!

Μουσική

Eurovision: Η Μαρίνα πάτησε… πόδι στη σκηνική παρουσία – «Ο Φωκάς δεν είχε πολλή ανάμειξη»!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET