ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με κάρτα επισκέπτη θα γίνεται η πρόσβαση στο ΑΠΘ, επιτέλους μια σοβαρή πρόταση!

Ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο λόγια.

Neopolis Team

13 Ιουνίου, 2019

Ο νέος πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποτελεί ίσως την ελπίδα για μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη καθημερινότητα τόσο για τους φοιτητές όσο και τους καθηγητές.

Μη λέμε όμως και μεγάλα λόγια γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας τα μπιρμπιλωτά.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στη Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τις δράσεις που πρόκειται να υλοποιήσει, κυρίως για να πατάξει τα φαινόμενα της παραβατικότητας, τα οποία αποτελούν συχνό φαινόμενο στο ΑΠΘ, παρουσιάζοντας μια εικόνα Πανεπιστημίου που δεν θυμίζει σε τίποτα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μεταξύ άλλων, δεσμεύτηκε για τον έλεγχο όλων όσων εισέρχονται εντός της Πανεπιστημιούπολης, ώστε να …τελειώσει δηλαδή το «μπάτε σκύλοι αλέστε». Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, δεν γίνεται «το επιστημονικό αποτύπωμά μας να είναι τόσο δυνατό εντός και εκτός Ελλάδος και να συζητάμε για όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο campus».

Προκειμένου αυτό να πάρει ένα τέλος και οι φοιτητές να νιώσουν μια κάποια ασφάλεια, ο κ. Παπαϊώννου θα προχωρήσει σε μια δράση αρκετά ενδιαφέρουσα που στην Αμερική και την Ευρώπη να πούμε βέβαια πως ήδη συμβαίνει.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως πρόκειται να δούμε έλεγχο κατά την είσοδο του Πανεπιστημίου, ακόμα και αν είναι κάποιος επισκέπτης.

Όλα όσα είπε ο πρύτανης του ΑΠΘ:

Πάντως, δεν θα σας το κρύψουμε, όσο ακούγαμε τον νέο πρύτανη να μιλάει για δράσεις, στο μυαλό μας πέρασαν σε καρέ πολλά περιστατικά από αυτά που έχουν συμβεί στο ΑΠΘ.

Και μιας και έγινε λόγος για «κάρτα εισόδου» στο Πανεπιστήμιο, θυμηθήκαμε κι εκείνο το επικό συμβάν τον περασμένο Μάρτιο, όπου κάποιοι  ανενόχλητοι τύποι ξήλωσαν τη σιδερένια πόρτα εισόδου και την πέταξαν στον φωταγωγό του κτιρίου. Όλα αυτά, σαν κύριοι.

Ας ελπίσουμε από τώρα, να ανάψουμε και ένα κερί στην ανάγκη, πως οι κάρτες ελέγχου θα φέρουν αποτελέσματα, όόόόταν γίνουν, και να μην ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο:

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητικές Εκλογές: Άλλη μία χρονιά που ΠΚΣ και ΔΑΠ πανηγυρίζουν ταυτόχρονα τη νίκη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ θα λάβει 1.129.000€ για να επενδύσει επιτέλους στην ασφάλεια και τις υποδομές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET