BINGE WATCHING

Η Marvel έχει κάνει ήδη πλάνο του MCU έως το 2029, έχουμε να δούμε πολύ πράμα ακόμα!

Marvel μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Default avatar

Γιάννης Μπελεσιώτης

29 Ιανουαρίου, 2021

Δεν είναι μυστικό πως τα περισσότερα επιτυχημένα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, είναι αποτέλεσμα σωστού προγραμματισμού εκτός από τόνους άπειρης δουλειάς. Λίγα είναι εκείνα που θα γίνουν αρπακόλλα και θα σημειώσουν τεράστια επιτυχία ή θα καταφέρουν να κλέψουν τις καρδούλες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον πλανήτη.

Φίλε αναγνώστη, δεν ξέρω αν στ’ αλήθεια λειτουργείς έτσι στη δική σου περίπτωση, αλλά σίγουρα σε αυτό το μονοπάτι έχει μπει η Marvel εδώ και πολλά χρονιά.

Πώς να γίνει διαφορετικά, ρε παιδιά; Οι τύποι έχουν πλανάρει από τώρα για τις ταινίες και τα πρότζεκτ που θα έχουν βγάλει μέσα στην επόμενη δεκαετία. Τώρα καταλαβαίνουμε μάλιστα πως τα λεγόμενα του Kevin Feige (πρόεδρος της Marvel Studios) το 2014 για το πώς η εταιρεία έχει προγραμματίσει το μέλλον της μέχρι το 2028, δεν ήταν τελικά τόσο γραφικότητες όσο νόμιζαν κάποιοι.

Ο ίδιος ο Kevin Feige μίλησε ξανά σχετικά με το θέμα και τόνισε πως υπάρχει ένα πενταετές πλάνο που ακολουθείται πιστά και από εκεί και πέρα μπορούν να προκύψουν κι άλλες ιδέες. Μην ξεχνάμε πως το Infinity Saga χτίστηκε και σχεδιάστηκε μέσα σε 6 χρόνια, οπότε περιμένουμε με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι στις επόμενες φάσεις του MCU. Το πλάνο δείχνει να λειτουργεί καλά, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει αποστροφή από αυτό και να πάνε σε κάτι διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Collider, ο Feige ρωτήθηκε για το πόσο μακριά προγραμματίζουν στη Marvel σε σχέση με το σήμερα και αποκρίθηκε λέγοντας:

Συνήθως μιλάμε για 5-6 χρόνια μπροστά από ό,τι έχουμε ανακοινώσει.

Μην ξεχνάμε πως το MCU έχει ανακοινώσει πράγματα μέχρι το 2023, οπότε βάσει των λεγόμενών του, μάλλον θα έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα της αγαπημένης μας εταιρείας μέχρι τουλάχιστον το 2029.

Δε θα έπρεπε όμως τίποτα να μας προξενεί εντύπωση. Η Marvel Studios ήδη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την επιτυχία που γνώρισε από το ‘Infinity War‘ και το ‘Endgame‘ ανακοινώνοντας 10 ταινίες και σειρές μόνο για το 2021. Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πόσα ακόμα πράγματα μπορούν να συμβούν από το 2024 και μετά και πόσο μέλλον έχουμε ακόμη.

Παράλληλα, είναι ευρέως γνωστό πως το μέλλον βρίσκεται στις streaming πλατφόρμες οπότε μη σας κάνει εντύπωση αν τα περισσότερα νέα πράγματα του MCU τα παρακολουθήσουμε στην τηλεόραση και όχι στη μεγάλη οθόνη.

Υπάρχουν πάρα πολλοί ήρωες που η Marvel θέλει να ακουμπήσει και δεν είχε την ευκαιρία μέχρι στιγμής. Οι Alpha Flight και Squadron Supreme μπαίνουν σε αυτή την κατηγορία, με τις φήμες για μία νέα ταινία Ghost Rider ολοένα και να πληθαίνουν.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ερωτηματικό μέχρι τώρα είναι το πώς θα ενσωματωθούν οι X-Men στο κινηματογραφικό σύμπαν, που για την ώρα γίνονται μόνο συζητήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες για να δούμε εμείς ως τηλεθεατές καινούρια πράγματα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλωθούμε στους καναπέδες μας και να γεράσουμε ακούγοντας το intro των Avengers. Good job, Marvel.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET