Τιβί

Το Twitter αποχαιρετά τη Μαρτίνα ξεθάβοντας επεισόδιο του Shopping Star που συμμετείχε!

Κάπου εδώ να επαινέσουμε τα skills των twitterάδων, που πρέπει να ρίχνουν υπερωρίες τα παιδιά για να ξεθάβουν κάτι τέτοια.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

5 Νοεμβρίου, 2019

Ας ξεκινήσουμε με τα πολύ καλά νέα του χθεσινού επεισοδίου, την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας.

Η Δευτέρα μπορεί να μην έχει την καλύτερη φήμη και κανείς να μην θέλει να ξημερώσει, αλλά χθες, λίγο πριν το τέλος της κι αφού κλαιγόμασταν για το ότι μας απομένουν τέσσερις μαρτυρικές μέρες μέχρι την πολυπόθητη Παρασκευούλα, μας χάρισε μια μεγάλη χαρά. Την οποία βέβαια επισκίασε στη συνέχεια η επιστροφή της Σουζάνας, αλλά ευελπιστούμε, βάσει πορείας και απόδοσης, να οδηγηθεί ξανά γρήγορα στην έξοδο. 

Αλλά ας μείνουμε όπως είπα στο καλό που μας βρήκε χθες το βράδυ. Η απολαυστική στιγμή όπου τα ροδάκια της βαλίτσας της τσουλούσαν προς την αντίθετη κατεύθυνση (κι όχι προς το σπίτι) έφτασε και γέμισε καρδούλες κι αστεράκια τα μάτια μας, ενώ πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν η μία και μοναδική φορά που άξιζε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζαμε τα μαντάτα εδώ και καιρό λόγω spoils, η επίμαχη στιγμή του επεισοδίου, η οποία παρεμπιπτόντως ήρθε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, έκανε μια χαρά τη δουλειά της στην ψυχολογία μας. Ενώ έξτρα συγκίνηση πρόσθεσε η αντιμετώπιση της κατάστασης από τη μεριά των υπόλοιπων κοριτσιών. Αυτή τη fail φάση του αποχωρισμού, πολύ την ευχαριστηθήκαμε!

Το Twitter ωστόσο, είπε να κάνει την καρδιά του πέτρα και να δώσει το… αποχαιρετιστήριο χτύπημα.

#1 Λόγια γεμάτα σπαραγμό…

#2 …και δάκρυα στα μάτια

#3 Ακόμη και να προσποιηθούν ήταν δύσκολο

#4 Δηλαδή παίζει να την ξαναδούμε στην οθόνη;; 

Δίνω μια πάσα με το τελευταίο tweet στο επόμενο φλέγον θέμα, το cameo της Μαρτίνας στο Shopping Star (ναι καλά διάβασες).

Όπου Καγιά δηλαδή και η Μαρτίνα; Ή πολύ απλά μας υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον στην τηλεόραση, αρχής γενομένης το GNTM και το ακόμη πιο μικρό βήμα της μέσω Shopping Star;; Όχι ότι δεν το έχουμε ξαναδεί το έργο για να χαρακτηρίσει κανείς αβάσιμες τις φοβίες μας…

Η Μαρτίνα που λέτε, είχε εμφανιστεί στην οθόνη των τηλεοράσεών μας και πριν μπει στο GNTM, μέσω της μικρής της συμμετοχής στο Shopping Star, όχι ως παίκτρια αλλά ως πωλήτρια σε ένα κατάστημα της Νέας Σμύρνης. Εμείς πρέφα δεν πήραμε προφανώς, αλλά τώρα που το ξαναβλέπουμε το πλάνο, πώς και δε μας έκανε εντύπωση αυτό το υπεροπτικό υφάκι;

Κάπου εδώ να πάρουμε ένα λεπτό να επαινέσουμε τα skills των twitterάδων, που πρέπει να ρίχνουν υπερωρίες τα παιδιά για να ξεθάβουν κάτι τέτοια.

Όσο για το επεισόδιο που είχε την τιμή να φιλοξενήσει έστω και για λίγα δευτερόλεπτα τη Μαρτίνα, ιδού:

(32:40) 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET