Τιβί

Η Σουζάνα πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Lacta #ActForLove, το λες και κόντρα ρόλο!

Το είδαμε κι αυτό...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

21 Οκτωβρίου, 2019

Γενικότερα, ύστερα από τόσα ριάλιτι και εκπομπές, έχει παρατηρηθεί πως τα πρόσωπα τα οποία νομίζουμε πως βλέπουμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, έχουν τελικά προϋπηρεσία στο γυαλί. Πρόσφατο παράδειγμα που μου ‘ρχεται στο μυαλό, η Κατερίνα Πεφτίτση και η εμφάνισή της στο σποτ του What’s Up.

Haters gonna say ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι ότι απλώς επιζητούν την προσοχή, αλλά τους σκοπούς τους δεν μπορούμε να τους ξέρουμε. 

Και τέλος πάντων, το θέμα είναι πως άλλο ένα πρόσωπο, και μάλιστα του GNTM, αποδείχθηκε πως κάπου το έχουμε ξαναδεί. Μπορεί την ίδια να μην την προσέξαμε πολύ καλά και να μην αποτυπώθηκε στο μυαλό μας, η διαφήμιση ωστόσο είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε καταφέρει να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω του κόνσεπτ της.

Αναφέρομαι φυσικά στην περσινή καμπάνια #ActForLove της Lacta, που απ’ ό,τι φαίνεται, πέρα από τις μεσαιωνικές απόψεις που υφίστανται στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, μας παρουσίασε και για πρώτη φορά τη γλυκύτατη Σουζάνα του GNTM ή αλλιώς…. Σούζυ.

(0:29)

Η παίκτρια που μόνο καλή εντύπωση δεν έχει κάνει, πριν λίγους μήνες συμμετείχε στην καμπάνια της σοκολάτας, αφιερωμένη στην αγάπη. Βέβαια, μόνο αγάπη δε λες ότι δίνει σε ορισμένες από τις συμπαίκτριές της… Το προσπερνάμε όμως αυτό και μένουμε απλώς στη συμμετοχή της στην εν λόγω καμπάνια, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο. Εντωμεταξύ, ακόμη και τώρα που τη βλέπουμε, αν δε μας το έλεγαν, πάλι δε θα το παίρναμε χαμπάρι ότι πρόκειται για την ίδια, κυρίως λόγω των μαλλιών της.

Μετά, είναι και ο χαρακτήρας που έχει βγάλει στο παιχνίδι. Οφείλουμε να πούμε ότι μία κοπέλα που έχει συμμετάσχει σε μια καμπάνια με σκοπό να καταρρίψει στερεότυπα και να μιλήσει για την αγάπη, δεν περιμέναμε να έχει τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα που συναντάμε στο παιχνίδι.

Αλλά GNTM είναι αυτό, ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET